Un polițist din Timișoara a fost atacat pe stradă după ce a fost prins în timp ce dădea amenzi pentru parcări neregulamentare

Ana Anitoiu 21.02.2022, 15:41
Un polițist din Timișoara a fost atacat pe stradă după ce a fost prins în timp ce dădea amenzi pentru parcări neregulamentare

Un polițist din Timișoara a fost atacat pe o stradă din centrul orașului în timp ce dădea amenzi pentru parcări neregulamentare. Un bărbat l-a văzut și a început să-i vorbească urât. La un moment dat, nemulțumitul l-a lovit cu piciorul pe omul legii, care n-a rămas fără reacție. Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Cum a reacționat polițistul din Timișoara, după ce a fost atacat în timp ce dădea amenzi

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum un bărbat agresiv l-a îmbrâncit pe un polițist local care dădea amenzi. Imediat după aceea, l-a lovit cu piciorul. Omul legii a reacționat pulverizându-i în față spray lacrimogen.

Bărbatul care l-a atacat pe polițist, în vârstă de 56 de ani, a fost dus la sediul Poliției Locale pentru a i se întocmi actele și a fi predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Un alt polițist, bătut în Timișoara în fața colegilor lui

Recent, un alt polițist a fost bătut în Timișoara de un bărbat în vârstă de 41 de ani, cunoscut ca un apropiat al interlopilor din acest oraș. Agentul a fost lovit cu pumnul în parcarea unui mall după ce el și colegii lui, care verificau dacă magazinele se închid la ora stabilită, au observat că mai multe persoane se certau.

Polițiștii au intervenit, iar unul dintre bărbații implicați în conflict s-a îndreptat către unul dintre agenți și l-a lovit cu pumnul în față. Agresorul a fost reținut pe loc, iar judecătorii au hotărât să fie arestat pentru 30 de zile. Individul este cercetat pentru ultraj, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

În ianuarie, un bărbat a fost condamnat de Judecătoria Constanța la un an de închisoare cu executare după ce în iunie anul trecut a bătut doi polițiști chiar într-o secție de poliție. Totul a pornit după ce agenții au observat că această persoană consuma bere pe peronul gării.

Polițiștii au vrut să-l legitimeze, dar bărbatul a refuzat să le dea actul de identitate. Ajungi la secția de poliție, agenții i-au întocmit un proces verbal de contravenție. Când l-au întrebat dacă semnează, individul a devenit recalcitrant, a aruncat cu doza de bere pe care o avea în mână și s-a repezit asupra unuia dintre polițiști, l-a izbit cu capul de fișet, după care s-a năpustit asupra celuilalt, lovindu-l cu pumnii în față.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...