Un politician din România, împușcat în piept la vânătoare. A fost confundat cu un fazan

Badea Violeta 12.02.2022, 13:36
Un politician din România, împușcat în piept la vânătoare. A fost confundat cu un fazan

Un politician din țara noastră a murit sâmbătă dimineață, 12 februarie, după ce a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare. Se pare că tragedia s-a petrecut în apopierea localității Livezile, din județul Timiș. La faţa locului au sosit imediat poliţiştii și ambulanța, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

Politician român, ucis din greșeală la vânătoare

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Timiș și-a pierdut viața astăzi, 12 februarie, după ce a fost împușcat din greșeală în piept, în timpul unei partide de vânătoare. Din primele informații se pare că este vorba de un consilier local al Pro România din Timiș.

Acesta se afla în apropierea localității Livezile împreună cu nașul său și mai mulți prieteni. La un moment dat, bărbatul s-ar fi îndepărtat de grup, iar un bărbat tot de 36 de ani l-a confundat cu un fazan și a tras un foc de armă, iar glonțul s-a oprit direct în pieptul consilierului.

Bărbatul a căzut la pământ, iar nașul său a cerut ajutorul autorităților. Din păcate, medicii sosțiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Tragedia s-ar fi petrecut în jurul orei 10:00. În tot acest timp, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, informează IPJ Timiș.

Consilierul Pro ucis
Consilierul Pro ucis

Partida de vânătoare era una organizată

Potrivit primelor informații, partida de vânătoare era una organizată, cu toate avizele necesare. În acest moment, nașul politicianului se află acum la sediul poliției pentru a detalia ce s-a întâmplat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său pentru ucidere din culpă. Se pare că bărbatul ar fi tras focul de armă, după ce l-ar fi încurcat pe consilier cu un fazan.

Sursă foto: Antena 3

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...