Un pensionar din Arad a rămas fără pensie imediat după ce a scos-o din bancomat. Ce s-a putut vedea pe imaginile stradale

Stan Filon 12.01.2023, 17:42
Un pensionar din Arad a rămas fără pensie imediat după ce a scos-o din bancomat. Ce s-a putut vedea pe imaginile stradale

Un pensionar din Arad a rămas fără pensie imediat după ce a scos-o din bancomat. În total, pensionarul a pierdut 2700 de lei și nici nu sunt șanse reale să mai recupereze vreun ban. Asta, după ce doi tineri s-au apropiat de el și i-au luat întreaga pensie din buzunar. Polițiștii sunt în alertă.

Un pensionar din Arad a rămas fără pensie imediat după ce a scos-o din bancomat

Așadar, un alt pensionar a rămas fără bani, de data aceasta în Arad, după ce a fost jefuit imediat cum și-a scos pensia de la bancomat. Bărbatul a scos suma de 2700 de lei, însă imediat doi tineri s-au apropiat de el și i-au sustras banii din buzunar.

Incidentul a avut loc într-o zonă aglomerată a municipiului Arad. Pensionarul păgubit a încercat să fugă după hoți, însă nu a putut ține pasul cu ei, iar trecătorii și-au dat seama prea târziu de ceea ce s-a întâmplat. Bărbatul a mers imediat la poliție, unde a depus a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Un pensionar din Arad a ramas fara pensie imediat dupa ce a scos-o din bancomat
Un pensionar din Arad a ramas fara pensie imediat dupa ce a scos-o din bancomat

„În cauză a fost întocmit un dosar penal”

„Poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu au fost sesizaţi despre un furt de bani. Din cercetări, a reieşit că, din buzunarul unui bărbat din Arad, au fost sustraşi 2.700 de lei, după ce i-ar fi retras de la un bancomat de pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad. În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se continuă cercetările pentru furt, în vederea identificării autorilor. Există un cerc de persoane bănuite”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Furtul a fost surprins de camere de supraveghere instalate pe clădiri din zonă, iar poliţiştii analizează acum imaginile pentru a stabili identitatea hoților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...