Un parcagiu beat a împărțit amenzi șoferilor. Ce s-a întâmplat după aceea

Beatrice Dumitru 05.09.2022, 18:10
Un parcagiu beat a împărțit amenzi șoferilor. Ce s-a întâmplat după aceea

Un angajat al Serviciului Parcări din Arad, aflat sub influenţa alcoolului, a dat amenzi șoferilor maşinilor parcate în Piața Obor, care nu aveau achitată taxa de parcare. Imagini hilare filamte în parcarea din Arad au devenit în scurt timp virale.

Rupt de beat a dat amenzi șoferilor

În imagini postate pe rețelele de socializare a fost suprins un parcagiul care abia se ținea pe picioare, dar asta nu l-a împiedicat să scoată bonurile și să le lase în parbrizul mașinilor care nu aveau taxa achitată. Un arădean a observat că acesta nu se afla într-o stare foarte bună şi l-a filmat cu telefonul mobil.

Parcagiul a observat și s-a apropiat ameninţător spre cel care filma, dar n-a putut să scoată o vorbă. Mai mult, s-a împiedicat de nişte cabluri aflate lângă un stâlp şi era să cadă în cap.

Un parcagiu beat a împărțit amenzi șoferilor. Ce s-a întâmplat după aceea
Parcagiul beat a făcut ravagii printre șoferi. Sursa foto: captura video

Ce s-a întâmplat cu parcagiul beat

Conducerea Serviciului de Parcări a văzut filmuleţul care circulă pe reţelele de socializare încă de duminică după amiază, iar luni dimineaţa a constituit comisia de disciplină care a analizat comportamentul parcagiului, care și-a dat demisia.

“Luni, la prima oră, angajatul a intrat în Comisia de Disciplină şi a decis să îşi prezinte demisia. Drept urmare, actul a fost luat la cunoştinţă şi i-a fost aprobată desfacerea contractului de muncă la zi, începând cu data de 5 septembrie”, a declarat Nicolae Mehelean, directorul Serviciului de Parcări pentru publicația Aradon.

Deși agentul Recons se afla în stare de ebrietate în timpul serviciului, amenzile emise  de acesta rămân valabile, deoarece în parcarea de la Obor, din Arad, se achită taxa şi în zilele de weekend.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...