Un nou termen în dosarul Caracal. De ce a fost audiat un copil în vârstă de 8 ani și ce legătură are cu Gheorghe Dincă

Alexandrina Toader 28.04.2021, 17:09
Un nou termen în dosarul Caracal. De ce a fost audiat un copil în vârstă de 8 ani și ce legătură are cu Gheorghe Dincă

Astăzi a avut loc un nou termen în dosarul Caracal, cel în care se încearcă aflarea adevărului despre Gheorghe Dincă și fetele dispărute din județul Olt. Nu mai puțin de șase martori au fost audiați astăzi, printre care și un copil de aproximativ 8 ani, despre care se crede că a intrat în posesia telefonului lui Gheorghe Dincă, după ce bărbatul ar fi fost într-un centru comercial din Craiova și de pe care se crede că s-a vorbit cu mama Alexandrei Măceșanu.

Un nou termen în dosarul Caracal

Următorul termen, la care se va continua cu audierea martorilor, este pe 19 mai. Avocații familiilor celor două fete au cerut refacerea rapoartelor de expertiză, lucru care poate fi posibil în urma reaudierii martorilor din dosar.

Sper ca judecătorii să revină asupra cererii pe care am formulat-o, respectivă, cu privire la refacerea rapoartelor de expertiză, care să elucideze exact în ce context a fost depistat ADN-ul Alexandrei, dacă se putea arde un corp în acel butoi și, în plus de acestea, să conducă spre un adevăr absolut (…) Sunt lucruri care nu coincid, care devin o anomalie, pentru că se suprapun niște date, adică orele nu mai coincid nici nu zilele, nici cu modalitate în care s-au săvârșit aceste fapte reținute în sarcina inculpatului Dincă Gheorghe, a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Maceșanu.

Un nou termen in dosarul Caracal
Un nou termen in dosarul Caracal

Avocata familiei Melencu vrea să obțină adevărul și despre apelurile video efectuate de pe telefonul Luizei, inclusiv după răpire, apeluri care însă au fost șterse și acum apar doar în listing-ul de apeluri efectuate.

Am făcut adresă oficială și mi-a venit, oficial, că pe listingul real se află apeluri video inițiate de pe telefonul Luizei, apeluri video care au fost șterse de anchetatori de pe listingul de la dosar. Prin ștergerea acestor apeluri, ce probe au vrut să ascundă? Pentru că sunt sute de apeluri, chiar după răpire, pe un listing sunt 5 și pe altul sunt 6 apeluri video, a declarat Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.