Un nou showroom BMW Motorrad a fost deschis la București. Dealerul Moto Hub a investit peste jumătate de milion de euro

Bogdan Bârliga 01.04.2022, 11:52
Un nou showroom BMW Motorrad a fost deschis la București. Dealerul Moto Hub a investit peste jumătate de milion de euro

Fanii BMW Motorrad au la dispoziție de pe 1 aprilie un nou centru complet de soluţii de service şi vânzări de motociclete noi şi second hand.

Dealerul Moto Hub BMW Motorrad a deschis după investiții de jumătate de milion de euro un nou showroom în București.

Servicii complete BMW Motorrad

Cu o experiență de aproape doi ani ca service BMW Motorrad, Moto Hub se extinde oficial de la începutul lunii aprilie într-un centru complet integrat, dedicat mărcii, cu o reorganizare completă şi concentrată pe calitatea servicilor oferite.

Un nou showroom BMW Motorrad a fost deschis la București. Dealerul Moto Hub a investit peste jumătate de milion de euro

Proiectul vine în urma unei investiţii care se apropie de pragul de jumătate de milion de euro şi se bazează pe o gamă deosebit de variată de servicii.

Alături de un portofoliu complet de soluţii de service şi vânzări de motociclete noi şi second hand, clienţii pot să închrieze motocicletele BMW, pot fi organizare tururi naţionale şi internaţionale, workshop-uri şi cursuri de pilotaj defensiv.

Noul centru oferă și o gamă largă de echipamente tehnice şi accesorii, cu branduri precum Klim şi Wunderlich, alături de gama oficială BMW Motorrrad.

Clădire istorică restaurată

Acest proiect a implicat și restaurarea completă a unei clădiri industriale unde înainte de 1989 se desfășurau activități legate de industria aeronautică.

Această clădire a fost complet restaurată fără să se intervină cu elemente moderne și doar pentru ușile masive din lemn restaurate de o firmă din Sighișoare au fost cheltuiți peste 30.000 de euro.

„Transformarea într-un centru complet integrat BMW Motorrad nu înseamnă doar o extindere a gamei de servicii, dar şi un efort permanent de a creşte calitatea serviciilor noastre, aceasta urmând să definească noua direcție Moto-Hub. Nu am investit doar într-un showroom nou, ci şi în cele mai noi echipamente de service. Amintim aici de un stand special BMW pentru reparații motociclete BMW și echipament dedicat pentru diagnoză”, a explicat Daniel Pintilie, General Manager Moto-Hub BMW Motorrad.

Ce oferă Moto Hub BMW Motorrad

Magazinul online pentru echipamente și accesorii moto  este primul și singurul de acest tip din toată rețeaua de dealeri BMW Motorrad din România.

Prin intermediul Moto Hub se oferă acces online la Rent a Ride, iar pe platforma internațională BMW Motorrad clienţii din întreaga lume îşi pot organiza singuri turul, închiriind motociclete direct de la dealerul din București, în condiții de maximă siguranţă şi la standardele internaţionale BMW.

Se pot organiza cursuri de siguranță rutieră și de dezvoltare a abilităților de pilotaj în off-road, pe șosea ori pe circuit, prin rețeaua proprie de colaboratori și instructori autorizați BMW Motorrad.

Tot prin intermediul Moto Hub se oferă workshopuri speciale pentru sporirea abilităților de pilotaj chiar în centrele dedicate Enduropark Andalusia și Enduro Park Hechlingen

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Bogdan Bârliga
Este editorul coordonator al secției Auto de pe Impact.ro. A început să lucreze în presă din anul 2002 și a experimentat mai multe domenii de activitate ( politic, social, economic) până...