Un model Playboy oferă o sumă fabuloasă pentru şerveţelul cu care Messi şi-a şters lacrimile. Motivul te lasă fără cuvinte

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 24.08.2021, 12:33

După conferința de presă în care Leo Messi și-a luat adio de la fosta sa echipă, FC Barcelona, șervețelul pe care l-a folosit starul argentinian pentru a-și șterge lacrimile a fost scos la vânzare pentru fabuloasa sumă de un milion de euro. Așa cum era de așteptat, nu au întârziat să apară cumpărătorii. Un model Playboy și-a manifestat interesul de a-l cumpăra. Iată pentru ce sumă.

Modelul Playboy care oferă o sumă fabuloasă în schimbul șervețelului cu care Messi și-a șters lacrimile

În conferința de presă de adio, Lionel Messi a vorbit despre întreaga sa perioadă petrecută la FC Barcelona. Vizibil emoționat, atacantul argentinian nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar cea care i-asărit în ajutor a fost chiar soția sa, aflată în primul rând. Antonela Roccuzzo i-a oferit soțului ei un șervețel cu care să își șteargă lacrimile.

Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât și familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atâția ani. Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari.

Am fost toată viața mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit și sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a transmis Lionel Messi în cadrul conferinței.

Un model Playboy ofera o suma fabuloasa pentru servetelul cu care Messi si-a sters lacrimile
Un model Playboy ofera o suma fabuloasa pentru servetelul cu care Messi si-a sters lacrimile

Oferta modelului Luana Sandien pentru șervețelul cu lacrimile lui Messi

Ulterior, șervețelul pe care starul argentinian l-a folosit a fost scos la vânzare pentru un milion de euro. Ofertele nu au întârziat să apară, iar fanii s-au arătat interesați de celebrul ”suvenir”. Printre cei care își doresc să achiziționeze batista de hârtie se află și modelul brazilian Luana Sandien.

Tânăra a plasat o ofertă pe site-ul pe care șervețelul a fost pus la vânzare de 600.000 de dolari. La scurt timp după, anunțul a dispărut.

Am plasat o ofertă de 600.000 de dolari pentru șervețelul lui Messi, dar după anunțul a dispărut. Am oferit mai mult de jumătate din suma cerută crezând că voi câștiga, însă anunțul a dispărut imediat după.

Nu au fost oferite mai multe informații, doar a dispărut, nici nu știu dacă am reușit să cumpăr sau dacă vânzătorul a renunțat. Sper că l-am câștigat”, a declarat Luana Sandien, potrivit The Sun.

Luana Sandien este cunoscută drept o fană înfocată a clubului balugrana. Ea a pozat în revista Playboy în tricoul Barcelonei.

Urmăriți Impact.ro și pe