Un ministru de la USR-PLUS a adormit în timpul conferinței de presă. Motivul pentru care era ‘obosit’

Ioana Bucur 20.08.2021, 16:45
Un ministru de la USR-PLUS a adormit în timpul conferinței de presă. Motivul pentru care era ‘obosit’

Grea e viața de politician. Imagini senzaționale fac furori pe internet: un ministru de la USR-PLUS a adormit în timpul conferinței de presă, chiar lângă Dacian Cioloș. Confruntat cu înregistrarea, acesta a explicat de ce era atât de „obosit”.

Ciprian Teleman, ministru USR-PLUS, a adormit în timpul conferinței de presă

Scene comice în timpul conferinței de presă la care participau Dacian Cioloș și președintele Senatului, Anca Dragu. În timp ce aceștia răspundeau întrebărilor puse de jurnaliști, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, se străduia cu greu să își țină ochii deschiși și capul drept.

În imaginile publicate de site-ul sibiulinimagini,ro, se poate vedea cum ministrul USR-PLUS a adormit în timpul conferinței de presă susinute la Sibiu. După ce îi cade capul în piept de mai multe, ori, Teleman își scoate telefonul din buzunar, probabil în încercarea de a-și ține ochi deschiși în timpul discuțiilor cu reprezentanții presei.

După momentul rușinos, întrebat de jurnaliștii publicației citate dacă se simte bine și care este motivul pentru ca a „ațipit”, ministrul s-a scuzat, explicând că era foarte obosit pentru că avusese o zi grea și se trezise la cinci dimineața.

„Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, s-a scuzat Teleman.

Ciprian Teleman vine din lumea antreprenoriatului, fiind cofondator al aplicației de contabilitate-finanțe Max Business and Accounting, dedicată întreprinderilor mici si mijlocii și consultant (din 2006) la Time Manager International (TMI), una dintre cele mai mari firme de training si consultanta din lume, potrivit www.qualians.com.

Ministrul s-a scuzat

Actualul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării și-a cerut iertare pentru incidentul de la Sibiu, explicând, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că, din pricina oboselii și tracasării acumulate în ultimele luni, a avut „câteva momente de somnolență”.

„Regret situaţia apărută la conferinţa de presă de la Sibiu, unde, din cauza oboselii acumulate, am avut câteva momente de somnolenţă. Le cer scuze colegilor cu care eram la respectiva conferinţă şi le cer scuze şi colegilor de partid care au citit în presă relatarea incidentului.

Consider că este cel puţin normal să adresez aceste scuze şi publicului pentru o situaţie neplăcută care n-ar fi trebuit să se petreacă. Înţeleg dorinţa de a pune în centrul atenţiei acel incident, îl consider lipsit de importanţa care i se dă, dar cine simte nevoia de a-l considera relevant are, desigur, această libertate”, a scris Ciprian Teleman, vineri pe Facebook.

Acesta a mai spus că speră ca această situaţie să fie înţeleasă şi din perspectivă umană.

„În ceea ce mă priveşte, ştiu că este un rezultat al oboselii şi tracasării din ultimele luni şi consider că responsabilitatea îmi revine întru totul.

Din acest motiv, sper ca situaţia să fie înţeleasă şi din perspectiva umană şi nu-mi rămâne decât să le mulţumesc celor care înţeleg ce s-a întâmplat, după cum îmi prezint încă o dată scuze faţă de cei care au considerat situaţia ca o lipsă de respect din partea mea.

Vă asigur că nu este nici pe departe aşa. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a completat ministrul Cercetării.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...