EXCLUSIV

Un milionar român s-a scandalizat pe aeroport, în Germania. Ce a pățit, după ce și-a luat bilet de avion de 6.000 de dolari: ”Voi cere banii înapoi!”. EXCLUSIV

Dorina Alexandrescu, Alexandru Puiu 28.05.2021, 21:01

Celebrul milionar român Cornel Tăbăcaru, despre care se spune că, în urmă cu trei ani, ar fi sprijinit-o pe Elena Udrea, în Costa Rica, pe vremea când era urmărită internațional pentru corupţie, a revenit în România. Și-a cumpărat un bilet de avion în valoare de 6.000 de dolari, dar a făcut foamea. Revoltat, ”Tăticul sucurilor TEC”, cum i se mai spune, va cere înapoi 1.000 de dolari: ”Nu mi s-a asigurat masa!”.

Excentricul milionar Cornel Tăbăcaru (70 de ani) este revoltat că, la întoarcerea în țară, din Costa Rica, unde deține un apartament, a făcut foamea, în cele 8 ore de așteptare pe un aeroport din Germania, deși avea bilet de avion în valoare de 6.000 de dolari. ”Tăticul sucurilor TEC” vrea să ceară înapoi o parte din bani: ”Am dat 6.000 de dolari pe bilet, din care vreau să le cer înapoi 1.000 de dolari. Am stat 8 ore pe aeroportul din Frankfurt, unde am schimbat avionul, dar localul era închis și nu mi s-a asigurat masa. Alte locații erau deschise, doar la ei era închis, iar eu plătisem biletul cu totul, cu mese, la super class”, a declarat Cornel Tăbăcaru, pentru impact.ro.

A plătit 50.000 de euro, în 2012, pentru a reface traseul vasului Titanic

În anul 2012, Cornel Tăbăcaru a plătit 50.000 de euro pentru un apartament pe vaporul de croazieră Balmoral, care a refăcut traseul vasului Titanic. A avut la dispoziţie un elicopter, pentru cazurile de urgenţă.

Balmoral a pornit din portul britanic Southampton, iar în a patra zi de călătorie a ajuns în locul unde a avut loc tragedia, în anul 1912.

Un milionar roman s-a scandalizat pe aeroport, in Germania. Ce a patit, dupa ce si-a luat bilet de avion de 6.000 de dolari
Cornel Tabacaru

Cornel Tăbăcaru s-a îmbogățit din dozatoarele de suc

Cornel Tăbăcaru a făcut bani în tinerețe cu dozatoarele de suc, de unde și-a și atras porecla ”Tăticul TEC”, iar acum deține mai multe proprietăți în Canada și în Costa Rica, unde locuiește câte 6 luni pe an.

Între drumuri, afaceristul și soția lui, Alina, vin și la București. Au două fete, Catinca și Ștefania. Prima este curator de artă, iar cea de a doua și-a făcut debutul în modă. Recent, milionarul și-a serbat ziua de naștere, pe o plajă din Costa Rica. Alături de el au fost fata cea mică, Ștefania, și finii.

Urmăriți Impact.ro și pe