Un microz plin cu pasageri s-a răsturnat în Satu Mare. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Beatrice Dumitru 12.09.2022, 18:09
Un microz plin cu pasageri s-a răsturnat în Satu Mare. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-a produs luni după-amiază în Satu Mare. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție, iar poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Plan Roşu de intervenţie în Satu Mare

Un microbuz plin cu pasageri a intrat în coliziune cu un autoturism şi s-a răsturnat. Potrvit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş, la locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au găsit opt victime. Acestea nu erau încarcerate și erau conștiente. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul, notează Antena 3.

Un microz plin cu pasageri s-a răsturnat în Satu Mare. A fost activat Planul Roșu de intervenție
La locul accidentului a ajuns și o ambulanţă de prim ajutor SMURD.

Forţele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că sunt opt victime. Victimele nu au fost încarcerate şi sunt în stare de conştienţă. La ora 16.00 a fost activat Planul roşu de intervenţie”, a mai precizat sursa citată.

Copil lovit de o mașină la locul de joacă

Un accident a avut loc și în București, în urma căruia un copil de trei ani a ajuns de urgență la spital după ce o mașină a intrat într-un loc de joacă dintr-un cartier din sudul Capitalei.

Se pare că la volan se afla o femeie care a vrut să parcheze mașina, dar a încurcat pedalele şi a lovit un minor care se dădea în leagăn la acel moment. Accidentul a avut loc pe bulevardul Metalurgiei din Bucureşti, sectorul 4, într-un ansamblu rezidenţial.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au deschis o anchetă, şoferiţa fiind testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...