Un membru CNA dă de pământ cu Dana Budeanu. „Asta e scenă de coafor”. Derapajul vedetei a atras o sancțiune pentru Antena 3

Anca Manolica 02.02.2023, 21:12
Un membru CNA dă de pământ cu Dana Budeanu. „Asta e scenă de coafor”. Derapajul vedetei a atras o sancțiune pentru Antena 3

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancționat postul de televiziune Antena 3 pentru anumite comentarii făcute de Dana Budeanu. Celebrul critic de modă a l-a atacat dur pe ministrul Mediului Tanczos Barna, fapt pentru care canalul trustului Intact a fost somat. Ce spune un membru CNA despre vedetă.

Antena 3, sancționată din cauza comentariilor Danei Budeanu

Pe Dana Budeanu o cunoaște toată lumea! Cu toții i-am auzit numele măcar odată în diverse împrejurări, fiind una dintre cele mai efervescente personaje din showbizul românesc. Deși, la bază, este designer de modă, aceasta este celebră în spațiul public pentru comentariile sale acide în multe domenii.

Începând de la debutul pandemiei de coronavirus, creatoarea de modă s-a bucurat de foarte multă popularitate în rândul utilizatorilor online, dar nici comentariile politice nu au lipsit. De-a lungul timpului, aceasta a adus numeroase acuzații oficialilor din Guvern și nu numai, în cadrul aplicației sale „Verdict Politic” ea având o rubrică specială în care abordează cele mai importante subiecte ale momentului.

Ce comentarii dure a făcut

De o bună perioadă de timp, Dana Budeanu este un invitat de seamă al emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea. Astfel, în ediția din 25 octombrie ea a adus unele acuzații dure la adresa Ministrului Mediului Tanczos Barna. Aceasta a spus că politicianul nu își face treaba corespunzător din cauza unor interese ascunse, ce ar avea legătură cu etnia sa, maghiară.

Dana Budeanu
Dana Budeanu

Membrii CNA au atras atenția că nici moderatorul Mihai Gâdea nu a corectat-o pe aceasta în afirmațiile sale.

„Ceea ce se întâmplă este o încălcare a mai multor articole… Cu Dana Budeanu în studio să te numeşti CNN, ar trebui schimbată sigla CNN şi pusă o bufniţă moartă. Aceea ar fi sigla corectă pentru această emisiune.

Dana Budeanu care îşi dă cu părerea de chestii strategice. Dana Budeanu care este o sursă de maximă competenţă formată la coafor. De la coafor vine direct la Antena 3.

Eu respect postul Antena 3 şi mi se pare că evoluează excepţional, dar cu Dana Budeanu acolo mi se pare că este degradată calitatea acestui post. Moderatorul e perfect de acord cu domnia sa. Asta e scenă de coafor. Nu o deranjezi că vorbeşte sub cască.”, a spus Mircea Toma, membru CNA, conform paginademedia.ro.

Acesta a propus o amendă de 10.000 de lei, care însă nu a trecut de consiliu.

Citește și: Dana Budeanu, reacție furibundă după tragedia de la Lacul Morii. „Tăceți rușinați pe trotinete”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...