Un medic din Galați, atac dur către Raed Arafat: „Fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii îşi fac treburile liniştiţi”

Elena Avramescu 17.03.2021, 12:10
Un medic din Galați, atac dur către Raed Arafat: „Fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii îşi fac treburile liniştiţi”

Un medic din Galați, atac dur către Raed Arafat. Atfel că Arafat a fost pus la zid de către medicul pneumolog Sorin Bivolaru de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr.Aristide Serfioti” din Galaţi. Medicul s-a legat de măsurile luate de Raed Arafat în timpul epidemiei COVID.

Atac dur către Raed Arafat

Astfel, într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul i-a transmis lui Raed Arafat să-l contacteze de urgență pentru a-i oferi soluţii pentru limitarea răspândirii virusului.

Bună seara Dl. Arafat! Ce faceţi? Sunteţi bine? Bine suntem şi noi! Slavă Domnului! Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6.118 cazuri astăzi! Şcolile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise şi PLINE! Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise şi arhipline! Se apropie Paştele! Ştiţi?! O să restrângeţi iarăşi dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Şcolile tot închise?”, și-a început medicul postarea pe Facebook.

Medicul i-a reproșat faptul că decizia de a nu lăsa oamenii să iasă din case după ora 22:00 este inutilă, și nu așa se stopează virusul. Îi mai sugerează să nu mai asculte de sfaturile celor care-l înconjoară și să găsească soluții viabile pentru stoparea răspândirii virusului.

Dumneavoastră aveţi senzaţia că limitarea ieşirii din casă între 22,00 şi 5,00 dimineaţa contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului? Răspunsul e NU! Dar na, băieţii ăia de vă înconjoară nu prea au curajul să vă zică, dar vă spun eu. În loc să vă prostiţi cu restricţii aproape inutile, mai bine aţi găsi o soluţie de limitare a răspândirii virusului, a mai spus Sorin Bivolaru.

Atac dur catre Raed Arafat
Medicul pneumolog Sorin Bivolaru

”Mai e valabilă treaba aia cu zădărnicirea combaterii bolilor”?

Medicul mai spune ceva extrem de grav, și anume că sunt firme care au angajaţi pozitivi, dar care continuă să vină la muncă, deoarece acestora li se interzice să declare la DSP sau să se testeze. Totul pentru ca activitatea firmei să nu fie sistată.

V-aţi făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituţii, etc. Câte cazuri de COVID-19 aţi identificat? ZERO! Motiv pentru care aţi şi renunţat la măsură! Aţi recomandat lucrul în ture. Hmmm… Aţi verificat să vedeţi câte instituţii publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulţi dintre cei care o practică, au redus salariile angajaţilor sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeţi că dacă oamenii bagă mai puţini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID-19? În loc să vă prostiţi cu restricţii aproape inutile, mai bine aţi găsi o soluţie de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituţiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaţilor li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea.

În încheiere, extrem de nemulţumit de măsurile luate în pandemie, medicul îi spune lui Raed Arafat să-l contacteze pentru a-i oferi soluţii reale pentru limitarea răspândirii virusului.

Ce ziceţi, găsim o soluţie? Mai e valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii îşi fac treburile liniştiţi. Ar mai fi câte una alta de zis, dar na… nu citiţi dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galaţi, în caz că aveţi întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...