Un jucător al naționalei României a fost agresat pe stradă de fanii echipei de club. „Mă simt dezgustat”

Sorin Barbu 12.05.2022, 14:33
Un jucător al naționalei României a fost agresat pe stradă de fanii echipei de club. „Mă simt dezgustat”

Vasile Mogoș a fost implicat într-un moment tensionat. Câțiva jucători ai formației Crotone au fost agresați pe stradă de fani care le-au reproșat fotbaliștilor că au chef de distracție și de ieșiri în oraș în condițiile în care echipa a retrogradat în Serie C. Internaționalul român a fost foarte dezamăgit de acest incident și le-a răspuns suporterilor furioși cu un mesaj pe rețele sociale.

Vasile Mogoș, agresat pe stradă de fanii lui Crotone

Conflict între câțiva jucători de la Crotone și un grup de fani ai echipei. Fotbaliștii se aflau la o petrecere locală, când au fost agresați de suporteri, care le-au reproșat că se distrează prea bine în condițiile în care echipa nu a reușit să rămână în Serie B, iar sezonul viitor va juca în al treilea eșalon fotbalistic. Tuttosport.com scrie că mai mulți fani s-au „apropiat” fizic și verbal de cei trei jucători „rossoblu” printre care se afla și internaționalul român, iar la scenă ar fi fost martori și câțiva copii.

„Președintele Gianni Vrenna și întregul colectiv al lui Crotone, în urma episodului neplăcut în care unii membri au fost victime, marți seară, își exprimă cea mai fermă condamnare a violenței sub toate formele sale și își exprimă solidaritatea față de copiii implicați”, a fost comunicatul oferit de club, în urma celor întâmplate.

Vasile Mogoș a fost foarte afectat de cele întâmplate și a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale.

„Am vrut, pur și simplu, să spun câteva cuvinte oamenilor care ne-au atacat în timp ce eram cu familiile, în oraș: dar chiar vă credeți fani? V-ați gândit că după un an închiși în casă, acum că s-a terminat campionatul, cu sărbătoarea în oraș, jucătorii și familiile lor trebuie să stea acasă ca să vă facă fericiți?

Fericiți de ce și pentru cine? Când ești retrogradat înseamnă suferință pentru toată lumea. Cum este posibil să ataci fizic jucătorii? Să se poate folosi violența într-un loc cu copii și părinți? Așa funcționează? Din fericire, acest loc este alcătuit din oameni frumoși, pe care am avut norocul să-i cunosc. Oameni care nu merită asta, cum nici noi nu meritam asta. Dar tu, care nu știi să definești oamenii buni, mă simt dezgustat”, a scris Vasile Mogoș pe contul personal de Instagram.

Vasile Mogoș are 29 de ani și în acest sezon a jucat în 24 de partide. Jucătorul român are și patru partide în echipa națională.

La Crotone este legitimat și fundașul central român Ionuț Nedelcearu, jucător de bază în prima reprezentativă.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe