Un italian stabilit în Cluj, mesaj public pentru Emil Boc: „M-am săturat în acest oraș. Este foarte multă corupție”

Elena Avramescu 30.12.2021, 14:41
Un italian stabilit în Cluj, mesaj public pentru Emil Boc: „M-am săturat în acest oraș. Este foarte multă corupție”

Un italian stabilit la Cluj, numit Nicolo, a fost cel care a criticat dur modul în care sunt administrate instalațiile de încărcare a autoturismelor electrice, realizate din fonduri europene, însă ținute închise de Primăria Cluj-Napoca. Șoferul cu pricina a decis să se oprească cu autoturismul electric Tesla, pe strada Emil Isac, dar a avut neplăcuta surpriză să găsească stațiile de încărcare închise.

Un italian stabilit în Cluj, mesaj public pentru Emil Boc

Nu mi pare corect. Aici avem o păcăleală. Sunt făcute pe fonduri europene, dar își bat joc de noi. Le țin pornite o oră – două, iar apoi le sting. Ajung cu mașina aproape fără baterie și stațiile de alimentare sunt închise.

După colț este unul de 8 kilowatt, dar stai 9 ore până când încarci. Mi se pare o mafie. Astea sunt făcute pe fonduri europene. Ei trebuie să ne dea voie timp de cinci ani să încărcăm mașinile, pentru că sunt făcute din fonduri europene.

Un italian stabilit in Cluj, mesaj public pentru Emil Boc
Statie de incarcare electrica

M-am săturat de acest oraș. Este foarte multă corupție. Se face economie la curent. Nu mi se pare normal că nimeni nu sesizează. Am sunat și la Primăria Cluj-Napoca și m-au ignorat. E imposibil să se întâmple așa ceva.

Asta e Europa? Domnule Boc, vă rog să controlați toate stațiile de încărcare. Sunt toate închise, a spus italianul stabilit la Cluj, potrivit știridecluj.ro.

Bărbatul din Italia a mai criticat dur și modul duplicitar al autorităților dn România, care par a se preface că promovează transportul electric, însă în realitate nu le pasă deloc de șoferii care au mașini electrice. Prin urmare, bărbatul a făcut plângere la Comisia Europeană, după ce Primăria Cluj-Napoca l-a ignorat complet.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...