Un ieșean era atât de beat la volan încât nu și-a dat seama că e filmat și a încercat să mituiască polițiștii. ”Luați și dumneavoastră de cheltuială”

Mihai Roșoiu 24.11.2020, 09:29
Un ieșean era atât de beat la volan încât nu și-a dat seama că e filmat și a încercat să mituiască polițiștii. ”Luați și dumneavoastră de cheltuială”

Scene ireale petrecute la Iași, unde un conducător auto a fost prins când circula sub influența alcoolului. Un ieșean era atât de beat la volan încât nu și-a dat seama că e filmat și a încercat să mituiască polițiștii. După ce i-au pus etilotestul, acesta a indicat o valoare halucinantă. Potrivit datelor oficiale, bărbatul avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un ieșean era atât de beat la volan încât nu și-a dat seama că e filmat și a încercat să mituiască polițiștii

Dacă nu ar fi o situație ce ar fi putut avea urmări grave, scena ar fost demnă de un film de comedie. Șoferul era atât de beat la volan, încât nu a realizat ce se petrece în jurul lui. Starea sa euforică l-a împins să facă și să spună lucruri de o maximă gravitate. Pe lângă faptul că a condus un autoturism deși se afla în pragul comei alcoolice, ieșeanul a vrut să scape basma curată din toată această nebunie.

După ce a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, conducătorul auto a fost testat și i s-a descoperit o alcoolemie uriașă. Fără să-i pese, bărbatul a avut un schimb de replici halucinant cu oamenii legii.

Un iesean era atât de beat la volan incat nu si-a dat seama că e filmat
Un iesean era atât de beat la volan incat nu si-a dat seama că e filmat

Primul lucru pe care omul l-a transmis polițiștilor a fost legat de cantitatea de alcool pe care o consumase. Autorul susținea că băuse o cantitate însemnată de alcool cu o zi înainte, iar în ziua în care a fost prins nu consumase decât două pahar de bere pentru a-și reveni.

Propunere „indecentă” pentru polițiști: „Luați și dumneavoastră de cheltuială”

Conducătorul auto și-a continuat show-ul cu alte momente demne de o comedie neagră. După ce a crezut că i-a convins pe polițiști cu privire la cantitatea de alcool consumată, bărbatul a trecut la a doua parte a strategiei pe care o încropise. A băgat mâna în buzunar și a scos un teanc de bancnote.

Omul i-a îmbiat pe agenți cu bani, oferind și câteva replici spumoase:

„Aseară, într-adevăr, am băut. Și azi am băut două pahare de bere, ca să-mi revin. Asta îi, eu vă spun exact. Haideți să ne înțelegem, luați și dumneavoastră de cheltuială în seara asta.”, le-a spus bărbatul prins în timp ce conducea sub influența alcoolului

Ce nu a realizat șoferul cherchelit e că întreg episodul era filmat. Un ieșean era atât de beat la volan încât nu și-a dat seama că e filmat și a încercat să mituiască polițiștii. Bărbatul a fost reținut și dus la institutul medico-legal pentru prelevarea probelor de sânge.

Urmăriți Impact.ro și pe