Un grup de tineri români a produs haos la metroul din Roma. S-a tras și cu arma

Badea Violeta 23.01.2022, 20:48
Un grup de tineri români a produs haos la metroul din Roma. S-a tras și cu arma

Momente de groază la metroul din Roma. Un grup de tineri români români şi italieni au produs un adevărat haos. Huliganii au agrsat un bărbat și au atacat mai mulți pasageri. Potrivit martorilor, indivizii se aflau sub stare de ebrietate şi posibil chiar și sub influenţa drogurilor. S-a tras inclusiv cu arma!

Haos la metroul din Roma, provocat de mai mulți tineri români și italieni

Scene șocante la metroul din Roma. Mai mulți tineri români și italieni, beți și posibil aflați și sub influența substanțelor interzise, au provocat un întreg haos. Potrivit martorilor, aceștia au bătut un bărbat în stația Rebibbia a liniei B și au atacat mai mulți pasageri.

În cele din urmă, aceștia au fost alungați după ce un agent de securitate a tras mai multe focuri de armă. Incidentul s-a produs vineri, 21 ianuarie, în jurul orei 23:00.

Autoritățile au fost alertate, iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum indivizii au escaladat turnichetele de la intrare.

Angajații s-au străduit să-i oprească pe tineri, dar nu au reușit. Tinerii rebeli au început să adreseze injurii tuturor personanelor care le-au ieșit în cale.

Potrivit celor de la Corriere della Sera, aceștia au lovit un bărbat aflat pe peron, apoi s-au îndreptat spre un alt călător, dar, din fericire, agentul de securitate a intervenit la timp și a reușit să-l salveze.

Haos la metroul din Roma
Haos la metroul din Roma

Carabinierii au identificat doi atacatori

Agentul a reușit să-i alunge pe atacatori, după ce a tras mai multe focuri de armă cu pistolul Beretta din dotare. Ulterior, carabinierii au ajuns la fața locului, au audiat martorii și au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere.

Aceștia au reușit să identifice doi agresori, un român și un italian. Este vorba despre un conațional de-al nostru, în vârstă de 21 de ani, pe nume Alexandru Marius D. Italianul se numește Daniel F. și are doar 18 ani. Ambii sunt cercetaţi în libertate.

În tot acest timp, autoritățile încearcă să-i găsească și pe ceilalți complici. Până la finalizarea anchetei, agentului de securitate i-a fost confiscată arma din dotare, iar staţia de metrou Rebibbia a fost închisă timp de două ore şi jumătate.

Urmăriți Impact.ro și pe