Un fotbalist român celebru, ruinat de neveste. A ajuns vecin cu Gheorghe Dincă

Redacția IMPACT 31.03.2020, 15:50
Un fotbalist român celebru, ruinat de neveste. A ajuns vecin cu Gheorghe Dincă

Sportivul a avut o carieră de invidiat în fotbal, însă nu la fel au stat lucrurile și pe plan sentimental. Acesta a fost ruinat de cele două neveste, care în urma divorțului au luat tot ce au putut de la el. Așa a ajuns să locuiască în Caracal la o distanță de două case de Gheorghe Dincă.

Cine este fotbalistul român care a ajuns vecin cu Gheorghe Dincă

Este vorba despre Cornel Frăsineanu, fostul fotbalist de la Rapid. De pe culmile succesului acesta a ajuns din cauza nevestelor să fie vecin cu monstrul de la Caracal. În 2010, fotbalistul a marcat primul divorț după ce și-a prins soția, pe Roxana, în pat cu instalatorul, scrie Playtech.

Însă, din mariajul cu Roxana, Frăsineanu are două fete, drept pentru care i-a lăsat fostei soții o casă, o mașină. De asemenea, acesta le plătește pensie alimentară lunar copiilor.

gheorghe dinca, fotbalist celebru, vecin
Cornel Frăsineanu și prima soție

După despărțirea de prima soție, Frăsineanu și-a refăcut viața alături de voleibalista Daniela Cocoș, împreună cu care are un băiețel. În 2018, fotbalistul își ia rămas bun de la carieră și pleacă în Anglia ca șofer de tir pentru a-și susține financiar familia. Acolo lucrurile iau o întorsătură neașteăptată, iar Frăseneanu reia legătura cu prima soție, care locuia în Londra de ani buni. Drept urmare, decide să divorțeze de Daniela pentru a relua relația cu Roxana, prima sa soție.

Bineînțeles, și cel de-al doilea divorț îl costă, deoarece fostul sportiv trebuie să-i plătească o pensie alimentară de 250 de lei lunar, fiului din a doua căsnicie, Darius (10 ani). Fotbalistul câștigă în prezent, 2500 de lei lunar din care trebuie să plătească două pensii alimentare. Am menționat că are două fete, însă una este deja majoră.

Cornel Frăsineanu a fost din nou înșelat de prima soție, pe care o considera sufletul lui pereche. Potrivit unor surse din anturajul fotbalistului, Roxana și-a găsit un iubit mai mare decât ea și a decis să se despartă definitiv de Frăsineanu. După ce a suferit atâtea, fotbalistul s-a întors în România, în orașul său natal, Caracal.

Despre cazul Caracal și despre faptele înfiorătoare pe care le-a făcut Dincă, fotbalistul a spus: „Legat de crimele de la Caracal, că să spun? Îngrozitor… Păat, ne-am făcut din nou de râs în toată lumea. Copiii mei nu pleacă niciodată neînsoțiți de acasă. Merg cu mașina, cu cineva cunoscut, cu taxiul, dar nu singuri”.

Urmăriți Impact.ro și pe