Un fotbalist român, bătut de colegi în străinătate după ce a fost testat pozitiv cu noul virus. Cum s-a ajuns aici

Iancu Andreea 11.07.2020, 08:09
Un fotbalist român, bătut de colegi în străinătate după ce a fost testat pozitiv cu noul virus. Cum s-a ajuns aici

Este considerat unul dintre tinerele talente ale fotbalului românesc din generația sa. În ciuda performanțelor sale, fostul internațional român de tineret a intrat într-un scandal în Albania. Bărbatul a fost depistat pozitiv cu coronavirus înaintea meciului.

Bătut pentru că este bolnav de COVID-19

Cariera tânărului este una impresionantă. Până la cei 25 de ani ai săi, Deian Boldor a evoluat deja la echipe precum AS Roma, Bologna Pescara, Hellas Verona sau Foggia. În prezent, el joacă în Albania, pentru echipa Partizani, unde a ajuns în urmă cu un an. Cu toate acestea, tânărul a ajuns implicat într-un scandal neașteptat.

Vineri urma să aibă loc derby-ul dintre Partizani și KF Tirana. În urma testelor pentru depistarea noului coronavirus, Deian Boldor a fost găsit pozitiv. Tânărul nu a fost singurul din echipă cu acest diagnostic. Astfel, și alți trei colegi ai fundașului central au fost depistați cu coronavirus. Din păcate, o parte dintre membrii echipei l-au considerat vinovat pe Boldor pentru această situație.

Potrivit prosport.ro, după primirea rezultatului, Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote au făcut amenințări la adresa românului. Dincolo de telefonul de amenințare, sportivii au considerat că familia acestuia este vinovată de răspândirea virusului. Astfel, au decis să meargă acasă la Boldor. Din păcate, discuțiile au degenerat într-o bătaie. Potrivit presei locale, vecinii au fost cei care au chemat Poliția, iar colegii lui Boldor au fost arestați.

Cu toate acestea, tânărul sportiv român nu a ieșit prea bine după acest incident. În timp ce colegii săi de echipă se află în arestul Poliției, Deian Boldor este internat în acest moment într-un spital din Albania.

Deian Boldor a fost bătut crunt pentru că a primit un diagnostic pozitiv pentru noul coronavirus
Deian Boldor a fost bătut crunt pentru că a primit un diagnostic pozitiv pentru noul coronavirus
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...