Un fotbalist de la CFR Cluj, uitat la stadion, a început să fugă după autocar. Imagini epocale cu internaționalul român

Nicu Stan 07.05.2021, 08:43
Un fotbalist de la CFR Cluj, uitat la stadion, a început să fugă după autocar. Imagini epocale cu internaționalul român

Un fotbalist de la CFR Cluj, uitat la stadion, a început să fugă după autocar. Imagini epocale cu internaționalul român, în filmulețul de mai jos.

Un fotbalist de la CFR a fost uitat pe stadionul Academica Clinceni. Cum a mai prins fotbalistul autocarul CFR

Momente de cascadorii râsului după meciul CFR Cluj-Academica Clinceni. Un fotbalist de la CFR Cluj a fost uitat la stadion. Acesta, disperat să nu rămână la Clinceni a început să alerge după autocar.

Dupa meciul de la Clinceni, câștigat de CFR cu 1-0, fotbalistul Ovidiu Hoban a întârziat la vestiare, astfel că a fost nevoit să alerge după autocarul care se pusese în mișcare. Nu a reușit să îl prindă.

Ovidiu Hoban a luat o ”mașină de ocazie”

Astfel, mijlocașul CFR a avut noroc cu o mașina unui oficial care tocmai pleca de la stadion. S-a suit în mașină și au plecat în urmărirea autocarului CFR.

CFR Cluj este lider în Liga 1 cu 4 etape înainte de final. Trupa vișinie are două puncte în fața FCSB, 45 comparat cu 43. Tot joi, FCSB a câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la FC Botoșani.

7 mai, 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua

Pe de altă parte, vineri, 7 mai se împlinesc 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni la fotbal. Cu această ocazie, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunţat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că organizează o campanie de donare de sânge.

„La 35 de ani de când eroii de la Sevilla au adus pentru prima dată în istoria fotbalului românesc Cupa Campionilor Europeni, lansăm maratonul ‘Sânge pentru viaţă’. Caravana va poposi în faţa clubului militar acolo unde, sportivi, militari şi suporteri vor aduce, prin gestul lor, nu numai un omagiu marilor noştri campioni, ci şi o şansă la viaţă. Vineri, 07.05.2021 începând cu ora 09:00, la Stadionul Steaua – intrarea VIP, va fi prezentă unitatea mobilă a Centrului de Transfuzii a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ ce va colecta sânge”, se menţionează în comunicatul citat.

Steaua așteaptă fanii să doneze sânge

Steaua a decis să sărbătorească în acest mod, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Este modul nostru, al steliştilor de a sărbători unul dintre cele mai răsunătoare succese ale fotbalului românesc într-un an în care întreaga omenire a suferit şi încă suferă pe fondul pandemiei de COVID-19. Aşadar, dacă simţi că poţi dărui celor aflaţi în nevoie, dacă inima ta bate roşu-albastru, vino şi donează şi fă parte din această poveste frumoasă scrisă nu doar de eroi ci de noi toţi, iubitori ai sportului şi ai performanţei”, se mai precizează în comunicat.

Urmăriți Impact.ro și pe