Un fost jucător la CFR Cluj s-a spânzurat în apartamentul său. Avea doar 43 de ani

Elena Avramescu 25.02.2021, 12:51
Un fost jucător la CFR Cluj s-a spânzurat în apartamentul său. Avea doar 43 de ani

Un fost jucător la CFR Cluj s-a spânzurat în propriul apartament. Tragedie în lumea fotbalului, după ce un jucător a decis să-și ia viața, în cel mai brutal mod posibil. Acesta a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Mănăștur, la numai 43 de ani.

Un fost jucător la CFR Cluj s-a spânzurat

Cel care și-a luat viața și a fost găsit fără suflare în apartamentul său din cartierul Mănăștur este Sergiu Marian, un fost jucător la CFR Cluj și actual antrenor de fotbal. Sergiu Sebastian Marian a fost jucator la CFR Cluj în sezonul 1999-2000. Din primele informații, se pare că fostul fotbalist și-a pus capăt zilelor marți dimineața.

Colegii săi de la CFR Cluj sunt extrem de îndurerați și șocați în același timp, și au transmis un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În acest clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a scris pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

Un fost jucator la CFR Cluj s-a spanzurat
Sergiu Marian

Astfel, la data de 23 februarie 2021, în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost anunțați cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat prin spânzurare, în propria sa locuinţă. În scurt timp s-au deplasat mai mulți poliţişti la faţa locului, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În prezent sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...