Un fost fotbalist cunoscut a murit electrocutat de telefon. Şi tu faci această greşeală, e grav

Stan Filon, Maria Irina 23.10.2021, 16:34
Un fost fotbalist cunoscut a murit electrocutat de telefon. Şi tu faci această greşeală, e grav

Este doliu în lumea fotbalului! Un fost fotbalist a murit într-un accident care putea fi evitat. Santiago Otero avea 38 de ani și era tatăl a doi copii. Acesta a venit obosit după o partidă de fotbal jucată cu prietenii și a vrut să se odihnească în cadă, dar să se uite și pe telefon.

Un fost fotbalist a murit electrocutat de telefon

Fostul fotbalist Santiago Otero a decedat recent, după ce s-a electrocutat cu telefonul. Potrivit presei internaționale, fostul fotbalist a venit acasă după o partidă de fotbal jucată cu prietenii și a vrut să se relaxeze la o baie fierbinte. Bărbatul a umplut cada cu apă caldă, apoi a observat că nu prea mai avea baterie la telefon, așa că și-a conectat telefonul la priză și a intrat în cadă.

Bărbatul a petrecut ceva timp pe rețelele de socializare, dar nu se știe din ce motiv, acesta a scăpat telefonul în cada plină cu apă. A avut loc un scurt circuit, iar Santiago Otero a decedat în propria sa baie, electrocutat. Acesta locuia împreună cu soția și cei doi copii ai lor într-un apartament din Madrid.

Un fost fotbalist a murit electrocutat de telefon
Un fost fotbalist a murit electrocutat de telefon

Avea doi copii

Soția fostului fotbalist era plecată la serviciu, iar copiii nu erau acasă nici ei. Seara, când soția lui a venit de la serviciu, l-a găsit pe fostul sportiv în cadă, iar pe pieptul său era și telefonul. Bărbatul prezenta o arsură pe piept. Femeia a chemat ambulanța, însă medicii au constatat că bărbatul era mort deja de mai bine de 8 ore scriu cei de la Mundo Deportivo.

”Santi”, așa cum a fost cunoscut în orașul său natal, s-a retras din fotbal după ce a jucat ca fundaș la mai multe cluburi. A petrecut un sezon cu echipa de tineret a lui Real Oviedo, precum și cu echipa natală și alte cluburi populare de acest gen. ”Astăzi este o zi tristă pentru familia fotbalului, din cauza morții fostului nostru jucător. Santiago Oteroa fost o companie grozavă și un prieten pentru noi, care ne-a însuflețit după-amiezile cu golurile și cu râsul său”, a scris Union Deportivo Folgueiro pe Twitter, după ce a aflat despre tragedie.

Poliția Națională Spaniolă nu a emis încă o declarație oficială, iar rezultatele autopsiei nu au fost făcute publice. În schimb, după cum se obișnuiește în Spania, cazul morții fostului fotbalist a fost trimis la parchet, unde se va deschide o anchetă care să stabilească exact condițiile în care a avut loc decesul bărbatului de doar 38 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...