Un elev a murit în clasă, sub privirile colegilor. Abia ieșise din izolare

Badea Violeta 27.01.2022, 15:40
Un elev a murit în clasă, sub privirile colegilor. Abia ieșise din izolare

Tragedie uriașă la o școală din Botoșani! Un elev de 20 de ani a murit în sala de clasă, chiar sub privirile neputincioase ale colegilor săi. Tânărul abia ce ieșise din izolare în urmă cu o zi, după ce fusese confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2. Ambulanța a sosit imediat la fața locului și medicii au reușit să-l stabilizeze pe tânăr, însă acesta a decedat la spital.

Elev decedat în Botoșani, la o zi de la ieșirea din izolare

Momente cumplite la o școală din Dorohoi, județul Botoșani! Un elev, în vârstă de 20 de ani, a acuzat stări de rău și a leșinat, chiar sub privirile colegilor, în sala de clasă.

Cei prezenți au chemat imediat ambulanța, iar cadrele medicale sosite la fața locului au reușit să-l stabilizeze pe băiat. Acesta a fost transportat la Spitalul din Dorohoi, unde a intrat, din nou, în stop cardio-respirator și a decedat.

Potrivit primelor informații, tânărul ar fi ieșit din izolare în urmă cu doar o zi. Acesta fusese infectat cu SARS-CoV-2 și era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

Elev mort la o scoala din judetul Botosani
Elev mort la o scoala din judetul Botosani

Polițiștii au deschis o anchetă

Tânărul de 20 de ani suferea de unele afecțiuni cardiace, iar infecția cu coronavirus i-ar fi agravat și mai mult problemele de sănătate.

Potrivit celor mai recente informații, elevul ar fi fost depistat, din nou, cu COVID-19, deși trecuse destul de mult timp de la primul test pozitiv. Acest lucru ar fi fost descoperit chiar în timp ce cadrele medicale îl resuscitau.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a se afla cu exactitate cauza morții elevului de doar 20 de ani. În tot acest timp, familia, elevii și profesorii îl plâng pe băiatul decedat la o vârstă destul de fragedă.

A doua zi cu peste 30.000 de cazuri noi de COVID

În ultimele două zile, România se confruntă cu o creștere accelerată a cazurilor de coronavirus. Potrivit datelor existente la nivelul CNCCI la data de 27 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate nu mai puțin de 31.683 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 71 decese, dintre care 2 decese anterioare.

Nici ieri, 26 ianuarie 2022,lucrurile nu au arătat deloc bine. Autoritățile au raportat nu mai puțin de 34.255 de noi cazuri de Covid, cele mai multe de la începutul pandemiei.

Urmăriți Impact.ro și pe