Un consilier PNL de la primăria Tulcea s-a dezlănțuit la adresa Anei Maria Popescu. “Pițipoance pline de ifose”

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.07.2021, 19:37
Un consilier PNL de la primăria Tulcea s-a dezlănțuit la adresa Anei Maria Popescu. “Pițipoance pline de ifose”

Un consilier PNL de la primăria Tulcea s-a dezlănțuit la adresa Anei Maria Popescu. Acesta a criticat-o în termeni duri pe sportiva medaliată cu argint la proba de spadă la Jocurile Olimpice pentru că a refuzat să dea mâna cu ministrul Eduard Novak. Totul a fost făcut public pe o rețea de socializare!

Un consilier PNL de la primăria Tulcea s-a dezlănțuit la adresa Anei Maria Popescu

Ştefan Caraman, consilier al primarului PNL din Tulcea, a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un comentariu extrem de jignitor la adresa sportivei Ana Maria Popescu. Acesta s-a arătat deranjat, deoarece medaliata cu argint la proba de spadă la Jocurile Olimpice a refuzat să dea mâna cu ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

„Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț.”, scrie Ştefan Caraman.

Acesta nu s-a oprit aici și a continuat să o jignească pe vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu. Consilierul PNL este de părere că sportiva a dat dovadă de proastă creștere și nu poate fi un model pentru generațiile care vin din urmă.

„Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu?”, a mai scris Ştefan Caraman.

Un consilier PNL de la primaria Tulcea s-a dezlantuit la adresa Anei Maria Popescu
Un consilier PNL de la primaria Tulcea s-a dezlantuit la adresa Anei Maria Popescu

„Pițipoance pline de ifose”

Consilier PNL de la primăria Tulcea a continuat să critice în termeni duri gestul și declarațiile pe care le-a făcut sportiva la întoarcerea în țară.

„Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după 89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze”, a mai adăugat Ştefan Caraman.

După ce a văzut că postarea sa a ajuns în media, oficialul a șters-o. Ana Maria Popescu a fost medaliată cu argint în proba individuală de spadă, iar la întoarcerea în țară a oferit câteva declarații prin care l-a atacat pe ministrul Eduard Novak.

Totul a plecat de la un comentariu pe care policianul l-a făcut. Acesta a spus că sportiva nu ar fi reușit să ia medalia de aur la JO de la Tokyo nici dacă bugetul federației de scrimă ar fi fost mai mare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...