Un concurent de la Survivor 2021 a recunoscut ce simte pentru Alexandra Stan, după ce a ieşit din competiţie. „O iubesc”

Iancu Andreea 23.02.2021, 12:26
Un concurent de la Survivor 2021 a recunoscut ce simte pentru Alexandra Stan, după ce a ieşit din competiţie. „O iubesc”

Alexandra pare să fie numele feminin de pe buzele mai multor concurenți de la Survivor. După tachinările discrete dintre cântăreață și Zannidache, acum un alt concurent a recunoscut ce simte pentru Alexandra Stan. Bărbatul a dezvăluit totul, în detaliu, după ce a ieșit din competiție.

Cine este concurentul care a recunoscut ce simte pentru Alexandra Stan. „Pentru acest lucru eu aveam o afinitate”

Un concurent din cadrul competiției din Republica Dominicană a recunoscut ce simte pentru Alexandra Stan. Frumoasa blondină a reușit să aprindă spiritele la Survivor 2021, unde a pus pe jar inimile mai multor bărbați. Vedeta pare să fi făcut ravagii inclusiv în echipa adversă, unde unul dintre Războinici a dezvăluit ce sentimente ascunde pentru tânăra cântăreață. Acesta este Alin Sălăjean, Războinicul care a mărturisit că o apreciază pe Alexandra Stan.

Pentru că este un fan înrăit, Alin recunoaște că Alexandra este singura vedetă din România pe care o urmărește în mediul online. Mai mult, prezența în aceeași competiție cu artista l-a făcut pe concurent să recunoască totul chiar în fața vedetei. Eliberat de acest secret, Alin a fost plăcut surprins de reacția Alexandrei Stan când a aflat că Războinicul are o afinitate pentru ea.

Alexandra Stan e o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. O cunoaște o lume întreagă. Pentru acest lucru eu aveam o afinitate. Era printre singurele vedete pe care eu le urmăream pe Instagram. La un moment dat i-am spus acest lucru în față. Cam la o săptămână mi-am făcut curaj să merg să îi spun în față ceea ce gândesc despre viața ei profesională, că o admir foarte mult și dacă îmi dă voie să o iau în brațe. Ne-am îmbrățișat: > Deci, da. O iubesc pe Alexandra Stan din punct de vedere profesional, a afirmat Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, în exclusivitate la Ștafeta mixtă.

Alin Sălăjean a vorbit despre experiența Survivor 2021
Alin Sălăjean a vorbit despre experiența Survivor 2021

Ce a învățat Alin Sălăjean după Survivor România 2021

Chiar dacă a părăsit competiția, Alin Sălăjean recunoaște că a trăit o experiență unică în Dominicană. Cu jocuri care i-au pus la încercare forța fizică și determinarea, dar și cu provocări zilnice de conviețuire în habitat cu restul co-echipierilor, Alin a vorbit despre modul în care l-a schimbat participarea la concurs. Bărbatul a vorbit despre dorința de a se cunoaște mai bine în această competiție.

Chiar dacă am 36 de ani, ca să mă cunosc mai bine. Nu prea eram umil înainte să plec. Trebuie să recunosc că eram mai cu nasul pe sus și nu știam să încasez. Mă interesau și părerile oamenilor, chiar dacă nu erau importanți. Mi-am dat seama că părerile cele mai importante sunt ale soției și familiei tale, celelalte păreri trebuie să te intereseze, dar să nu afecteze. Asta am realizat în timpul în care m-am aflat în show, a mărturisit Alin Sălăjean.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...