Un concurent a sărit să-l bată pe Zannidache la Survivor România. Cine l-a salvat pe Faimos, imagini unice

Nicu Stan 14.05.2021, 11:46

Un concurent a sărit să-l bată pe Zannidache la Survivor România. Cine l-a salvat pe Faimos și imaginile unice ale momentului pot fi văzute în articolul de mai jos.

Cine a vrut să-l bată pe Zanni la Survivor. Cine a intervenit în scandal

Un concurent a sărit să-l bată pe Zannidache la Survivor România. Echipa Faimoșilor este zdruncinată din temelii de un scandal monstru iscat între Zanni și Ștefan Ciuculescu.

Cine l-a salvat pe Faimos și imaginile unice ale momentului vor putea fi văzute într-un nou episod incendiar la Survivor România, vineri, 14 mai, când va fi un adevărat scandal în echipa Faimoșilor.

Zanni, la un pas sa ia bataie la Survivor
Zanni, la un pas sa ia bataie la Survivor

Acuzații grave

Cei doi colegi își aduc acuzații grave înainte de a intra pe traseu, iar tensiunile sunt observate și de către ceilalți concurenți. Zannidache este nemulțumit de atitudinea colegului său, Ștefan Ciuculescu, care se comportă ca un antrenor și are o atitudine mult prea agresivă.

”Ba este el antrenorul, țipă, are o atitudine agresivă, care ne deranjează. Ne uităm așa la el…”, spune Zanni, potrivit wowbiz.ro. Elena Marin: ”Vai, dar Ștefan ce a putut să ne facă și noi, săracii de noi, n-am făcut nimic”, asta o vor face începând de azi, pe tot parcursul cât vei sta.

Ce spun colegii

Sorin Pușcașu: ”Clar sunt două echipe acolo și nu știu de care să scape mai repede”.

Bogdan Urucu: ”Zanni și Ștefan mereu trebuie să facă bășcălie de ceva, mereu trebuie să înceapă un scandaș. Sebastian e ca cățelul ăla de latră pe lângă stăpân”.

S-a umplut paharul

Ștefan Ciuculescu: ”Atâtea critici și atâtea acuza. S-a umplut paharul și a dat pe dinafară”.

Zanni: ”Am vorbit de caracter, nu are caracter! Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie”.

Primul joc de imunitate al săptămânii

Pe de altă parte, Faimoșii și Războinicii se vor război în primul joc de imunitate al săptămânii. Traseul este unul exclusiv la sol, iar concurenții Survivor România dau tot ce e mai bun pentru a nu se ajunge în poziția de a nominaliza pe cineva în consiliu.

”Faimoșii și Războinicii sunt în fața primului joc de imunitate al săptămânii. Un traseu exclusiv la sol, un traseu care favorizează deplasările în viteză. Avem un final foarte spectaculos!”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Cine intervine în scandal

Tensiunile dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni iau o întorsătură neașteptată. Ștefan a sărit să îl ia la bătaie pe Zanni, care a fost apărat de către Sebastian Chitoșcă. Elena Marin a încercat să îl oprescă pe colegul ei, însă totul a fost în zadar.

Urmăriți Impact.ro și pe