Un coechipier al lui Vlad Chiricheș a fost arestat. Ce făcea cu o armă la el

Stan Filon 27.01.2022, 16:58
Un coechipier al lui Vlad Chiricheș a fost arestat. Ce făcea cu o armă la el

Un coechipier al lui Vlad Chiricheș de la formația Sassuolo are probleme serioase cu legea, după ce a fost găsit cu o armă asupra sa. ​Fotbalistul uruguayan Nicolas Schiappacasse se află în recuperare după o accidentare, însă recent a fost arestat, după ce oamenii legii au găsit asupra sa o armă care nu îi aparține. Cum și-a motivat fotbalistul gestul în fața oamenilor legii, vedeți în rândurile de mai jos.

Un coechipier al lui Vlad Chiricheș a fost arestat în Uruguay

Vlad Chiricheș și-ar putea pierde pentru o perioadă un coechipier de la Sassuolo, după ce oamenii legii au găsit asupra acestuia o armă de foc care nu era înregistrată pe numele său. ​Fotbalistul uruguayan Nicolas Schiappacasse a fost arestat în țara sa natală, unde se recupera după o accidentare, scrie L’Equipe.

Nicolas Schiappacasse a decis să meargă la un meci de fotbal pentru a-și vedea echipa preferată din campionatul uruguayan. Acesta nu a mai ajuns însă la mecul dintre formațiunile Penarol şi Nacional, deoarece a fost arestat chiar în drum spre stadion.

Un coechipier al lui Vlad Chiriches a fost arestat in Uruguay
Un coechipier al lui Vlad Chiriches a fost arestat in Uruguay

Oamenii legii au văzut exact ce a vrut să facă fotbalistul lui Sassuolo

Mașina sa a fost trasă pe dreapta de polițiști pentru un control de rutină, iar fotbalistul a vrut în acel moment să scape de arma de foc însă nu a fost destul de rapid, așa că oamenii legii au văzut exact ce a vrut să facă, așa că l-au luat imediat la întrebări. Aceștia s-au decis să-l aresteze pe fotbalist, după ce au văzut că arma respectivă nu era înregistrată pe numele său. Colegul lui Vlad Chiricheș le-a spus oamenilor legii că urma să dea pistolul respectiv unei persoane, când ajungea la stadion.

Cercetările continuă pentru a se afla de unde provine arma respectivă, care va fi testată pentru a se vedea dacă a fost folosită în vreun atac, dar oamenii legii vor să afle și cui urma să îi ducă arma respectivă fotbalistul de la Sassuolo. Încă nu se știe dacă acesta va fi judecat în stare de arest sau în stare de libertate.

Urmăriți Impact.ro și pe