Un chelner, numit manager de spital în România. A lucrat și ca șef de sală și spune că a studiat la ”școala vieții”

Rădulescu Valentin 01.05.2020, 20:19
Un chelner, numit manager de spital în România. A lucrat și ca șef de sală și spune că a studiat la ”școala vieții”

Recent, primarul din Câmpeni a reacționat cu privire la noul manager numit de Ministrul Sănătății în această funcție. Managerul este un chelner și nu a mai lucrat până acum într-o unitate medicală, iar pe lângă asta, și medicii se arată nemulțumiți.

Un chelner, numit manager de spital în România

Primarul din Câmpeni, Călin Andreș, este revoltat de faptul că noul manager intermediar din cadrul Spitalului Orășenesc, este un chelner. Acesta susține că nici medicii din unitatea respectivă nu sunt de acord cu această decizie. Numirea lui Valentin Gog în funcția de manager a fost făcută de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

”Sunt revoltat de numirea făcută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pentru funcţia de manager al Spitalului Orăşenesc Câmpeni. În luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Călin Ilie Bodea, şi i-am cerut ministrului să îi prelungească mandatul cu trei luni, dar acesta nu a ţinut cont de propunerea mea şi l-a numit, vineri, pe Valentin Gog, la propunerea preşedintelui PNL Câmpeni.”, a spus Călin Andreș, potrivit mediafax.ro.

Sursă Foto: romaniacurata.ro
Sursă Foto: romaniacurata.ro

Primarul susține că nu se descurcă deloc

Călin Andreș a precizat că față de un restaurant, este mult mai greu să conduci un spital cu 200 de angajați, mai ales în situația în care se află acum România. Totodată, primarul nu s-a lăsat și a făcut un anunț și pe pagina de Facebook, unde susține că noul manager de la Spitalul Orășenesc, Valentin Gog, a studiat doar ”Școala Vieții”.

”Să lucrezi cu medici, să-i coordonezi, să conduci un spital cu 200 de angajaţi, unde nu sunt infecţii, în această perioadă de epidemie nu e totuna cu sala unui restaurant. Deja medicii au început să se solidarizeze cu dl. Bodea şi nu sunt de acord cu schimbarea acestuia”Dacă acest lucru îl recomandă pentru funcţia de manager a unui spital, atunci putem să lăsăm ţara asta şi să mergem să lucrăm la sparanghel. Eu nu voi putea colabora cu un chelner pentru că îl cunosc foarte bine”, a mai spus primarul din Câmpeni.

Urmăriți Impact.ro și pe