Un celebru vlogger și-a incendiat bolidul de lux dintr-un motiv de neînțeles. Fanii săi au fost șocați VIDEO

Iancu Andreea 25.10.2020, 20:43

Pasiunea pentru mașini l-a adus pe un vlogger în culmea disperării. Acesta și-a incendiat bolidul de lux, în ciuda faptului că mașina era complet funcțională. Totuși, experiența tânărului cu marca auto și cu service-urile la care a încercat să o repare a dus la finalul devastator.

Cum a ajuns celebrul vlogger să își incendieze bolidul de lux

Un tânăr din Rusia a devenit viral pe internet după ce a decis să facă un gest neașteptat. Vloggerul Litvin și-a dorit foarte multă vreme să își achiziționeze o mașină marca Mercedes, modelul AMG GT S4-door coupe. După ce a reușit să strângă suficienți bani, bărbatul a ajuns să își achiziționeze bolidul de lux în urmă cu un an de zile. Fiind un vlogger celebru, acesta a ales să împărtășească cu fanii săi experiența de la volanul noii sale mașini.

Astfel, tânărul s-a filmat în timp ce participa cu automobilul de lux la tot felul de curse și drift-uri, mai cu seamă că modelul este unul sportiv. Problemele au început să apară însă, iar tânărul a sesizat că martorul check engine s-a aprins în mod repetat pe bord. Din cauza faptului că atenționarea apărea și dispărea, vloggerul nu a mai putut participa la curse și a ales să meargă cu mașina în service.

Totuși, în ciuda faptului că eroarea a fost resetată în service-urile oficiale, martorul a continuat să se aprindă. Astfel, tânărul a ajuns chiar să rămână blocat pe o stradă din Moscova din pricina erorii, deși în mod normal aceasta nu poate împiedica mașina să se miște.

Tânărul a povestit că mai multe service-uri oficiale i-au înlocuit mai multe piese pe garanție, inclusiv una dintre turbine. Martorul check engine a continuat să se aprindă. În toată această perioadă, conform legislației ruse, tânărul vlogger ar fi putut solicita recuperarea banilor sau înlocuirea automobilului. Se pare că la ruși, dacă mașina achiziționată de nouă stă mai mult de 30-40 de zile în service pe an, clientul poate recurge la această variantă. Din păcate, tânărul ar fi pierdut documentele, care demonstrau perioada totală în care a stat cu mașina în service.

Ce problemă îi afecta, de fapt, bolidul de lux

După repetatele încercări eșuate de a repara mașina, tânărul a ajuns la un service neoficial. Conștient că va pierde garanția, tânărul a reușit să identifice problema bolidului cu ajutorul specialiștilor. Se pare că un injector de la cilindrul 1 cauza anumite turații, care duceau la eroarea de motor. De asemenea, cei din service-ul neoficial au descoperit că lucrările anterioare au fost făcute neprofesionist, iar una dintre piese a fost înlocuită chiar cu una neoficială.

Reparația la service-ul neoficial a reușit să rezolve problema mașinii, astfel că nici după încercarea de a-i forța limitele bolidului, eroarea nu a mai apărut. În timp ce situația fusese rezolvată, tânărul a ales să o incendieze. Se pare că vloggerul a decis să recurgă la acest gest pentru că s-a supărat pe service-urile oficiale ale mărcii, prezente în Rusia.

Astfel, mașina de lux, ce valorează o sumă impresionantă de bani, a ajuns în flăcări, având doar 15.000 de kilometri la bord. De asemenea, vloggerul și-a argumentat gestul și prin faptul că mergând în continuare cu automobilul ar aduce vânzări mărcii. El fiind o persoană publică, ar încuraja cumpărătorii. Chiar și așa, gestul său nu a fost văzut cu ochi buni de către urmăritorii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...