Un celebru prezentator de la Antena 1, invitat în emisiunea lui Măruţă. Telespectatorii au crezut că au greşit postul

Ioana Bucur 19.11.2021, 23:10
Un celebru prezentator de la Antena 1, invitat în emisiunea lui Măruţă. Telespectatorii au crezut că au greşit postul

Surpriză colosală în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Printre invitații ediției de vineri, 19 noiembrie, s-a numărat un celebru prezentator de la Antena 1, omul de la cârma unuia dintre cele mai longevive show-uri ale postului.

Oamenii au crezut că nu văd bine: un prezentator de la Antena 1, invitat în emisiunea lui Măruţă

În ultimul an, fenomenul podcasturilor a luat o amploare neașteptată în online-ul românesc, iar unul dintre motivele succesului de care se bucură aceste proiecte este tocmai faptul că publicul are ocazia să vadă, la aceeași masă, vedete ale posturilor de televiziune concurente, ceea ce nu se întâmplă pe TV. Până acum!

Cei care au urmărit ediția de vineri, 19 noiembrie, a emisiunii lui Cătălin Măruță au avut parte de o surpriză de zile mari în momentul în care în platou și-a făcut apariția unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la Antena 1.

Este vorba despre Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Te Cunosc de Undeva, una dintre cele mai longevive și îndrăgite producții ale trustului Intact. Simpaticul actor a venit în vizită la PRO TV, pentru a-și promova noua trupă Cosmin Seleși Orchestra, precum și filmul pe care-l va lansa în luna februarie a anului viitor.

„Am făcut o trupă. Se numește Cosmin Seleși Orchestra. Cătăline, eu nu sunt cântăreț și nu mă dau. Că mă ajută glasul si tot ce am făcut prin școală, noi actorii facem și canto, aia e altceva. Dar eu mă vând ca un proiect de entertainment.

Facem coveruri după șlagăre celebre din anii 80 sau 90. Fiecare dintre noi are o melodie care-i aduce aminte de o anumită perioadă. Nostalgia (n.r. – festivalul) e de 4 – 5 ani, eu mă gândesc la asta de mult timp.”, a declarat actorul Cosmin Seleși, invitat în emisiunea La Măruță de pe PRO TV.

Un celebru prezentator de la Antena 1, invitat in emisiunea lui Maruta

Artistul pregătește o lansare „istorică”

Proiectul muzical nu este singura noutate cu care se poate mândri actorul. El a vorbit și despre noul său proiect cinematografic, „Secretul lui Zorillo, The Dac side of the moon”, prima parodie istorică românească a tututor timpurilor, un film care va fi lansat în cinematografele din țară în februarie 2022.

„Dacă ne lasă pandemia, în februarie 2022 lansăm prima parodie istorică românească, proiect alături de vărul Săndel, Alin Panc și mulți alții. Ai vazut Vikingii (n.r – serialul Vikings)? Ei, o să fie un fel de Asterix si Obelix, dar cu daci si romani. Se numeste Secretul lui Zorillo sau The Dac side of the moon.”, a completat vedeta de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe