Un celebru pilot român se zbate între viață și moarte. „Astăzi nu am vești bune despre Daniel”

Andrei Cezar 11.01.2022, 13:55
Un celebru pilot român se zbate între viață și moarte. „Astăzi nu am vești bune despre Daniel”

Daniel Onoriu trece prin momente extrem de grele. Celebrul pilot de raliuri se zbate între viață și moarte pe patul de spital de mai bine de o lună, după ce a suferit complicații în urma unei intervenții de micșorare de stomac efetuată în Turcia. În ultimele zile, sportivul dădea semne că își revine, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit din nou, spre disperarea familiei. Soția pilotului este cu moralul la pământ și nu știe ce să mai facă. Abia dacă mai poate vorbi.

Pilotul Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte pe patul de spital

La începutul lunii decembrie, pilotul de raliuri Daniel Onoriu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București, unde a ajuns din cauza unei hemoragii interne. Nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă se operase de curând în Turcia pentru a-și micșora stomacul, însă ulterior a început să aibă probleme din ce în ce mai mari. Astfel, el a fost supus unei noi intervenții chirurgicale de către medicii români.

De mai bine de o lună Daniel Onoriu se află la Terapie Intesivă, iar în tot acest timp a stat aproape în permanență intubat. În ultimele zile începuse să se simtă mai bine, iar medicii au hotărât să îl detubeze, în speranța că ușor ușor își va reveni.

Potrivit verișoarei sale, Rebeca Onoriu, celebrul pilot de raliuri a făcut septicemie după operația de micșorare de stomac. Ea a declarat în urmă cu o zi că situația acestuia nu este deloc roz, dat fiind faptul că este în continuare sedat.

El este încă în stare critică. Fratele meu este cel care stă încă de la primele ore ale dimineții de vorbă cu medicii și imediat ce are raportul ni-l transmite și nouă. Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel.

De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are canulă introdusă, însă i s-a mișcorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie. Are două abcese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel cărora îi mulțumesc public, și numărul leucocitelor care cresc și scad de la o zi la alta”, a spus Rebeca Onoriu la Antena Stars.

Clipe extrem de grele pentru familia pilotului: „Astăzi nu am vești bune despre Daniel”

În ultimele ore însă starea de sănătate a pilotului s-a înrăutățit din nou. Izabela Onoriu, soția pilotului de raliuri, a oferit noi detalii despre situația în care se află Daniel. Partenera de viață a pilotului speră la o minune, deși organismul acestuia este extrem de slăbit.

Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a spus Isabela Onoriu într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

Familia pilotului a luat în calcul și varianta transferului la o clinică din afara țării, însă organismul poilotului este extrem de slăbit și nu poate rezista unui astfel de drum.

Urmăriți Impact.ro și pe