EXCLUSIV

Un „caz Elodia” în familia lui Mihai Trăistariu. Ce spune artistul despre dispariția nepoatei sale: „Timpul trece” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 07.03.2022, 20:15
Un „caz Elodia” în familia lui Mihai Trăistariu. Ce spune artistul despre dispariția nepoatei sale: „Timpul trece” EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, 42 de ani, încearcă în aceste zile să-și convingă sora mai mare, pe Geanina, să-i permită să redeschidă cazul dispariției nepoatei sale, femeie de peste 30 de ani, dispărută  cu mai bine de doi ani de zile în urmă.

Îi cere acordulă surorii sale să afle ce s-a întâmplat

„Încerc să-mi conving sora să-mi permită să vorbesc deschis cu presa pe acest subiect dureros. I-am explicat că după mine, am putea cu ajutorul presei să descifrăm misterul din jurul dispariției fiicei ei, respectiv nepoatei mele. Am vorbit deja cu televiziunile cele mai importante, dar sora mea evită să-și dea acordul pe această chestiune”, a declarat Trăistariu pentru impact.ro.

El susține că în cazul dispariției nepoatei sale ar putea fi un al doilea de tip „Elodia” din România.

„Presa ne poate ajuta. Eu așa cred, cel puțin. După mine, sunt șanse mari să descifrăm măcar o parte din misterul care înconjoară toată această poveste, dar momentan nu pot face mai mult, fără acordul surorii mele”, precizează cunoscutul solist.

El spune că nepoata sa, ca și sora sa, era o excelentă matematiciană, cu studii în Germania și SUA. La un moment dat, nepoata ar fi primit o ofertă de muncă în Statele Unite, unde ar fi și plecat. În același timp, ea traversa o dificilă problemă personală, angajându-se într-un mariaj nepotrivit.

„Eu refuz să cred că nepoata mea nu mai vrea să vorbească cu mine. Sau că ar fi fost angajată de nu știu ce Serviciu Secret, din America sau mai știu eu de unde, care nu-i permite să ia legătura cu cei de acasă. La FBI de s-ar fi angajat și de-ar avea biroul în nu știu ce buncăr, tot ar fi putut să dea, măcar o dată, un singur telefon, și să ne spună că totul e în regulă! Or, asta nu s-a întâmplat!”, și-a vărsat el năduful.

Un „caz Elodia” în familia lui Mihai Trăistariu. Ce spune artistul despre dispariția nepoatei sale „Timpul trece” EXCLUSIV
Mihai Trăistariu

„ Este nepoata mea, pe care am crescut-o”

Mihai Trăistariu se teme de ce e mai rău, dar și așa își dorește să afle adevărul. El crede că există un motiv logic al dispariției totale a nepoatei sale.

„Nu știu de ce sora mea nu dorește să aflăm ce s-a întâmplat. Cred că există o explicație logică, naturală, a dispariției nepoatei, iar eu îmi doresc să aflu ce s-a întâmplat. Sper ca mama ei să ajungă într-o zi la aceeași concluzie ca și mine. Deși, într-un fel, încerc să o înțeleg și pe ea, fiindcă nu îi este deloc ușor”, a adăugat Trăistariu.

El a precizat la finele lunii februarie că, foarte probabil, nepoata sa a preferat să plece din cauza unor neînțelegeri în mariajul ei, ea divorțând de soțul ei, chiar înainte de a pleca în Statele Unite:

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva…Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm mesaje pe What’s App…dar nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă așa cum a plecat, cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”.

„Tot ce-mi doresc e să primesc un semn de la ea”

Mihai Trăistariu adaugă că problema îl macină de mai mult timp și că încă nu știe cum și în ce manieră va rezolva dilema născută în jurul nepoatei sale.

„Personal, nu cred în miracole. Tot ce-mi doresc e să primesc un semn de la ea. Timpul trece și mi se pare că nu fac suficient pentru nepoata mea, care poate are nevoie chiar acum de ajutorul meu!”, a conchis el.

Pe de altă parte, cazul avocatei Elodia Ghinescu, din Brașov, dispărută fără urme în august 2007, a ținut multă vreme capul de afiș al presei românești. Soțul ei, Cristian Cioacă, polițist de profesie, cu care nu se înțelegea, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, în 2014, fiind găsit vinovat pentru uciderea soției, deși corpul acesteia nu a fost niciodată descoperit până azi.

Urmăriți Impact.ro și pe