Un cântăreț din România i-a spus în față lui Cătălin Măruță că vrea să aibă o aventură cu Andra. Cum a reacționat prezentatorul, în direct la Pro Tv

Ana Anitoiu 27.11.2020, 17:03
Un cântăreț din România i-a spus în față lui Cătălin Măruță că vrea să aibă o aventură cu Andra. Cum a reacționat prezentatorul, în direct la Pro Tv

Un cântăreț din România i-a spus în față lui Cătălin Măruță că vrea să aibă o aventură cu soția lui, Andra. Prezentatorul a avut o reacție incredibilă, în direct, la Pro TV, după ce a fost surprins de invitatul său, la o provocare pe care i-a lansat-o.

Cum i-a spus cântărețul lui Cătălin Măruță că vrea să aibă o aventură cu Andra

Cătălin Măruță l-a avut invitat în emisiunea sa de la Pro TV pe Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent. Prezentatorul habar n-avea că urma să fie surprins de răspunsul lui, atunci când i-a pus o întrebare incomodă, în cadrul provocării ”spui tot sau îți ia gura foc”.

Prezentatorul Cătălin Măruță a citit întrebarea: ”Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”. A fost chiar prima întrebare din cadrul provocării. Sorin Brotnei n-a stat pe gânduri. Fără să ezite, a dat un răspuns bombă: Andra Măruță.

Un cantaret din Romania i-a spus in fata lui Catalin Maruta ca vrea sa aiba o aventura cu Andra. Cum a reactionat prezentatorul, in direct la Pro Tv
Andra si Catalin Maruta

Cum a reacționat Cătălin Măruță după ce cântărețul i-a spus că vrea să aibă o aventură cu Andra

Sorin Brotnei nu s-a lăsat deloc încurcat de situație. Inițial, Cătălin Măruță i-a dat replica: ”Deci faci d-astea”. Apoi, prezentatorul a început să rândă. Însă, cântărețul a continuat pe aceeași idee. ”Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a spus artistul. La acest comentariu, Măruță a continuat să zâmbească și a schimbat subiectul.

Cătălin Măruță, în vârstă de 42 de ani, este căsătorit din anul 2008, adică de peste un deceniu, cu Andra, în vârstă de 34 de ani. Cuplul celebru are doi copii – un băiat, David Măruță, în vârstă de 9 ani, și o fetiță, Eva Maria Ioana Măruță, în vârstă de 5 ani. Copiii lor au devenit și ei celebri, pe rețelele de socializare, în ciuda vârstelor fragede la care se află.

Un cantaret din Romania i-a spus in fata lui Catalin Maruta ca vrea sa aiba o aventura cu Andra. Cum a reactionat prezentatorul, in direct la Pro Tv
Andra si Catalin Maruta, alaturi de copiii lor, Eva si David

Andra a făcut dezvăluire neașteptată despre căsnicia cu Cătălin Măruță

Recent, Andra a făcut o dezvăluire neașteptată despre căsnicia ei cu Cătălin Măruță. Cântăreața, considerată una dintre cele mai talentate din România, a recunoscut că și în relația ei de cuplu există uneori tensiuni. Ea a precizat că și-a dorit să clarifice acest lucru, pentru că unii dintre fanii ei îi idealizează căsnicia, iar de aici s-ar putea isca unele frustrări personale.

”În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat”, a spus Andra.

Cătălin Măruță, despre diferența de vârstă dintre el și Andra

La rândul lui, Cătălin Măruță a vorbit despre diferența de 8 ani dintre el și Andra. Prezentatorul a spus că atunci când a început relația cu artista nu s-a gândit la acest lucru. În plus, crede că totul s-a întâmplat la momentul potrivit.

”Am simțit doar că suntem compatibili și că ne sincronizăm și cu dorințele noastre. Eu, dacă eram mai tânăr, poate nu mă gândeam la căsătorie și la copii. A fost momentul perfect pentru amândoi să ne întâlnim. Știam că nu o sperie ideea de a ne petrece toată viața împreună, poate și pentru că avea acest model de mică, părinții ei sunt un cuplu foarte sudat.”, a declarat Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...