Un brand de lux lansat în 2015 a ajuns să îmbrace vedetele din România. Dorian Popa sau Cătălin Botezatu sunt fani înrăiți

Emanuela Pană 19.09.2021, 19:27
Un brand de lux lansat în 2015 a ajuns să îmbrace vedetele din România. Dorian Popa sau Cătălin Botezatu sunt fani înrăiți

Se știe deja că multe dintre personalitățile cu bani din România nu se prea uită la cifre atunci când vine vorba despre obiectele vestimentare în care își fac apariția la diferite eventimente sau chiar pe stadă. Este și cazul celebrului creator de modă, Cătălin Botezatu, ale cărui pretenții în materie de haine sunt cât se poate de mari. Totuși, un brand de lux lansat în anul 2015 a reușit să-l impresioneze suficient de tare încât să-i poarte creațiile. Un alt împătimit al brandului este și Dorian Popa, însă exemplele pot continua. Chiar și Nicole Cherry, însărcinată fiind, a făcut senzație într-un costum de baie de la magazinul cu pricina. Despre ce brand este vorba, afli în continuare.

Un brand de lux lansat în 2015 a ajuns să îmbrace vedetele din România

Stilul este punctul forte al multor vedete de la noi, printre care nu avem cum să nu-l menționăm pe Cătălin Botezatu, celebrul designer de care am auzit cu siguranță cu toții. Cum felul în care alegi să te îmbraci relevă foarte multe detalii despre tine, multe dintre vedetele de la noi sunt foarte atente la aparițiile lor, având de cele mai multe ori ținute de impact.

Pentru a crea ținute impecabile, demne de reviste și de prestigiul lor, personalitățile de la noi apelează deseori la brandurile de lux, care oferă numeroase alternative, la prețuri, bineînțeles, ceva mai piperate. Combinarea elementelor pe care le prezintă brandurile de lux nu este o activitate prea ușoară pentru mulți dintre noi, însă cu siguranță nu reprezintă o problemă pentru Bote, care chiar cu asta se ocupă. Și pentru că tot am adus vorba despre el, unul dintre brandurile preferate de lux ale celebrului creator de modă este Palm Angels, povestea din jurul brandului fiind țesută cu grijă de Francesco Ragazzi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Colecțiile Palm Angels de hanorace, tricouri sau pantaloni îi ajută pe iubitorii brandului să iasă din tipare, combinând cu succes parfumul anilor ’70 cu inovația noilor trenduri. Hainele celor de la Palm Angels sunt apreciate de oameni de toate vârstele, după cum putem observa la cei ce le îmbracă. Unul dintre aceștia este, după cum spuneam, Cătălin Botezatu, care apare într-o ținută lejeră, compusă dintr-un tricou, o jachetă și o pereche de pantaloni scurți, într-una dintre postările sale recente de pe Instagram.

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relațiile amoroase. Ce femeie l-a făcut să își piardă mințile: „Am iubit-o cu adevărat“

Cătălin Botezatu și Dorian Popa sunt fani înrăiți

Un alt fan al brandului de lux este, după cum puteți observa și în imaginea de mai jos, nimeni altul decât Dorian Popa, artistul având o adevărată colecție de haine scumpe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

O altă vedetă din România care a făcut senzație într-un costum de baie Palm Angels este Nicole Cherry, viitoare mămică. Chiar dacă este însărcinată, artista nu a uitat să fie și sexy, făcând furori în social media, după ce s-a afișat la piscină, vara aceasta, în costum de baie.

Piesa marca Palm Angels, brandul pe care îl poartă toate vedetele de la noi și nu numai, a costat-o pe Nicole nu mai puțin de 1.500 de lei.

Palm Angels a lansat prima sa colecție unisex în anul 2015, sub semnătura directorului creativ Francesco Ragazzi, combinând cultura skate-ului anilor ’70 cu un chic convențional inconfundabil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...