Un bărbat și-a pierdut telefonul, iar apoi a găsit în el poze care l-au lăsat mască. Ce animal își făcuse selfie cu aparatul

Mirabela Vasile 16.09.2020, 07:57
Un bărbat și-a pierdut telefonul, iar apoi a găsit în el poze care l-au lăsat mască. Ce animal își făcuse selfie cu aparatul

O întâmplare amuzantă a avut loc zilele trecute în Malaezia. Un bărbat susține că a găsit filmări și chiar un selfie cu o maimuță pe telefonul său. Acesta a avut aparatul pierdut timp de o zi și l-a găsit căzut în jungla din spatele casei. Imaginile amuzante găsite pe telefon au fost distribuite pe rețelele de socializare și a creat vâlvă printre internauți, de când Zackryds Rodzi a împărtășit totul cu prietenii de pe Twitter.

Cine se face vinovat pentru dispariția telefonului

Tânărul în vârstă de 20 de ani a susținut pentru BBC că telefonul lui a dispărut, iar sâmbătă dimineața era de negăsit.

„Nu am găsit niciun semn de efracție sau de jaf. Singurul lucru la care am putut să mă gândesc este acela că la mijloc a fost un fel de vrăjitorie”, a spus băiatul din Batu Pahat.

Totodată, după ce și-a găsit smartphone-ul pe lângă curtea în care locuia, Zackryds Rodzi a verificat ce se afla în interiorul telefonului și a încercat să elucideze misterul dispariției. Nu mare a fost mirarea când în galeria media a dat inițial de o filmare în care o maimuță încerca să mănânce telefonul. Animalul a fost surprins chiar uitându-se la cameră, iar în cadru apar și frunze mari și verzi, dar și păsări care ciripesc.

De altfel, în telefon au mai fost descoperite o serie de fotografii cu maimuța, dar și cu copacii și tufișurile.

Maimuta si-a facut mai multe poze cu telefonul
Maimuta si-a facut mai multe poze cu telefonul

A avut parte de o surpriză în jungla din spatele casei

Tânărul a povestit că smartphone-ul său a fost pierdut până duminică după-amiază, moment în care unul dintre părinții lui a zărit o maimuță în spatele casei lor. Apoi, când a sunat din nou pe telefon, acesta a sunat în apropierea din jungla care se afla în spatele casei. Când s-a dus să vadă de unde provenea sunetul, și-a găsit telefonul plin de mizerie, sub un palmier.

Maimuta a luat telefonul sambata
Maimuta a luat telefonul sambata

De altfel, una dintre rude a glumit cu el și i-a zis că poate hoțul a făcut o fotografie cu hoțul așa că prima dată a verificat galeria și a avut parte de o surpriză uriașă când a văzut pozele cu maimuța.

Studentul a rămas uimit de întâmplarea care a avut loc în urmă cu câteva zile și asta pentru că în acea zona în care locuiește el, maimuțele sunt foarte timide și nu se apropie de locurile urbane. Până la acest moment, nu ar fi existat niciun caz de ”furt”, iar ce s-a întâmplat acum e o premieră.

Acum, acesta suspectează că maimuța a intrat în casă printr-o fereastră deschisă și a ajuns și în camera lui de unde a luat telefonul.

Urmăriți Impact.ro și pe