Un bărbat și-a parcat mașina pe plajă, dar s-a trezit cu ea plutind în mare. Imaginile sunt virale

Corina Oprea 29.05.2023, 19:30

Un bărbat a avut parte de un șoc de zile mari, când a văzut că mașina lui plutește pe mare. Acesta a parcat într-un loc interzis, dar nu se aștepta ca mașina lui să ajungă în apă. Turistul a fost extrem de dezamăgit de ce i s-a întâmplat și mașina lui a fost avariată, dar a fost și sancționat de poliție pentru faptele sale.

Cum a ajuns mașina unui bărbat în mare

Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui, după ce s-a trezit cu mașina în apă. Acesta a mers pe plajă și a parcat mașina chiar acolo, pentru că i se părea mai comod. Chiar dacă avea autovehiculul mai aproape de el, nu s-a gândit că ar putea rămâne fără el din cauza comodității sale. Nu s-a gândit nicio clipă că acesta va ajunge în mare.

Acesta a văzut că parcarea este interzisă în acea zonă, dar a decis să încalce regulile și să lase mașina decapotabilă pe o plajă din Cornwall, Marea Britanie. Momentul surprinzător a fost atunci când mașina de 100.000 de euro a fost luată de valuri și dusă la câțiva kilometri distanță.

Când bărbatul a realizat ce se petrece, pur și simplu a fost în pragul disperării. Bolidul său de lux plutea și el nu putea să îl controleze în niciun fel. Imediat a apelat la echipajele de ajutor de pe plajă care, la rândul lor, au contactat și autoritățile din zonă, care au participat la remedierea problemei.

”Am rămas la fața locului în timp ce s-au făcut eforturi de recuperare și vehiculul a fost în cele din urmă îndepărtat”, a scris echipa de pe plajă, pe Facebook.

Ce s-a întâmplat cu mașina

Toți cei aflați la fața locului, responsabili de ordinea de pe plajă, au muncit din răsputeri să scoată mașina pe plajă. Înainte de toate, s-au asigurat că nu este nimeni în mașină, iar două ore mai târziu au reușit să salveze bolidul de lux. Șoferul a fost și sancționat pentru faptul că a parcat într-un loc nepermis.

Imaginile au devenit virale și au primit o mulțime de reacții. Majoritatea internauților au făcut haz de necaz, alții s-au arătat îngrijorați și revoltați, în timp ce alții l-au acuzat pe șofer de nepăsare.

”Nu poți să parchezi acolo”, ”Cineva a uitat să le spună valurilor că mașinile BMW pot să parcheze oriunde”, au scris oamenii pe Facebook.

 

Urmăriți Impact.ro și pe