Un bărbat s-a urcat în autobuz cu un șarpe pe post de mască de protecție. Ce a urmat

Ana Anitoiu 18.09.2020, 12:54
Un bărbat s-a urcat în autobuz cu un șarpe pe post de mască de protecție. Ce a urmat

Un bărbat s-a urcat într-un autobuz cu un șarpe pe post de mască de protecție. Ce a urmat este de necrezut.

Ce s-a întâmplat, după ce un bărbat s-a urcat într-un autobuz cu un șarpe pe post de mască de protecție

Călătorul s-a urcat în autobuz nonșalant, cu un șarpe înfășurat în jurul gâtului și a gurii, luni, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Mai exact, bărbatul cu un șarpe pe post de mască de protecție a fost văzut într-un autobuz britanic, ce circula de la Swinton la Manchester.

Potrivit bbc.com, bărbatul s-a comportat de parcă ar fi purtat o mască de protecție obișnuită. De fapt, el s-a comportat atât de natural, încât un alt pasager nici nu a sesizat, inițial, că acesta „purta”, de fapt, un șarpe viu, în loc de mască.

Un bărbat s-a urcat în autobuz cu un șarpe pe post de mască de protecție. Ce a urmat

Pasagerul care l-a văzut pe bărbatul cu un șarpe pe post de mască de protecție împotriva noului coronavirus a povestit că, în primă fază, a crezut că bărbatul purta o mască neobișnuită, excentrică. Apoi, a observat că masca „mișca”.

O femeie care l-a văzut pe bărbatul cu șarpe pe post de mască de protecție a spus că incidentul i s-a părut chiar „cu adevărat amuzant”. Ea a adăugat că șarpele nu părea să îi deranjeze pe călătorii din autobuz, care nu s-au agitat din cauza acestuia.

Ce a transmis conducerea companiei de transport, după ce o mască de protecție a fost înlocuită cu un șarpe

În urma acestui incident, au apărut imagini cu bărbatul cu șarpe pe post de mască, pe internet. Ulterior, conducerea companiei de transport a confirmat incidentul și le-a transmis călătorilor o clarificare, astfel încât să nu mai existe loc de interpretări: „Un șarpe nu este o mască de față valabilă”.

„Regulile guvernamentale spun că această mască de protecție obligatorie nu trebuie să fie o mască chirurgicală și că pasagerii își pot face propriile măști sau pot purta ceva cu care masca poate fi înlocuită, cum ar fi o eșarfă sau o bandană.

Deși există un grad mic de interpretare, nu credem se poate extinde până la utilizarea unui șarpe pe post de mască”, a spus un purtător de cuvânt al companiei de transport.

În Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, purtarea măștii de protecție în transportul public este obligatorie. Singurele excepții permise sunt pentru copiii cu vârste sub 11 ani și pentru persoanele care sunt scutite de obligativitatea purtării măștii, din motive medicale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...