Un bărbat din Neamț și-a dat foc la casă și a vrut să facă același lucru și cu fiul lui. Cum și-a explicat gestul

Redacția IMPACT / 21.07.2020, 16:17
Un bărbat din Neamț și-a dat foc la casă și a vrut să facă același lucru și cu fiul lui. Cum și-a explicat gestul

Caz revoltător în Neamț. Un bărbat de 44 de ani și-a dat foc la propria casă, după ce neînțelegerile dintre el și familia sa au escaladat. Ce s-a întâmplat ulterior cu bărbatul?

Un bărbat din Neamț și-a incendiat propria locuință

Pompierii au fost chemați de vecin după ce au văzut cum flăcările mistuie casa vecinilor. Din păcate echipajele de pompieri nu au mai putut face prea multe pentru a salva locuința. Gestul extrem al bărbatului a fost generat de niște discuții pe care le-a avut cu fiul său în vârstă de 19 ani, cu privire la drepturile supra casei. Băiatul își acuză tatăl că a stropit cu benzină pe casă și dacă nu îl salvau vecinii ar fi fost rănit grav.

„Am avut un conflict cu băiatul și m-a enervat pe moment. Am luat ăla și m-am dus înăuntru și m-am dezechilibrat și s-a aprins la aragaz și a luat foc totul (…) Mai durează 10-20 de ani până o fac înapoi (…) Atunci, pe moment, în criza aia eram foarte… Nici nu pot să îmi imaginez cum au trecut secundele alea”, a spus bărbatul pentru Pro TV.

Bărbatul din Neamț este cercetat acum de polițiști, deși acesta susține că a fost un accident și nu a vrut să dea foc casei.

„Incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil. Ardeau bunuri materiale aflate în interiorul celor 3 camere. S-a acționat pentru localizare și stingere iar cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere”, a declarat Constantin Luca, ISU Neamț, potrivit sursei citate.

Familia a rămas acum fără locuință și s-au mutat la nilte vecini din zonă. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere și violență în familie.

„Polițiștii din Ștefan cel Mare au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 44 de ani din Tupilați pe care l-au reținut pentru 24 de ore fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere și violență în familie”, a precizat Georgiana Moşu, de la IPJ Neamț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI