Un bărbat din Bucureşti, înjunghiat în plină stradă. Totul a pornit de la o șicanare în trafic

Elena Avramescu 16.09.2021, 15:07
Un bărbat din Bucureşti, înjunghiat în plină stradă. Totul a pornit de la o șicanare în trafic

Incidentul s-a petrecut pe strada Liviu Rebreanu, ca urmare a unei altercaţii între mai multe persoane. În aceste momente bărbatul înjunghiat primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, asta în timp ce criminaliştii care au ajuns la faţa locului au început deja ancheta, pentru a stabili cine l-a înjunghiat şi în ce circumstanţe.

Un bărbat din Bucureşti, înjunghiat în plină stradă

Se pare că totul ar fi pornit de la o simplă şicanare în trafic. Astfel că poliţia a fost alertată în cursul zilei de joi, prin apel la numărul de urgență 112, unde s-a aflat că între doi conducători auto a avut loc o altercaţie în urma unei şicanări în trafic, aceştia lovindu-se reciproc cu un obiect ascuţit, informează Poliţia Capitalei.

În scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim-ajutor.

Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc, potrivit dcnews.ro.

Un barbat din Bucuresti, injunghiat in plina strada

În cele din urmă, cei doi bărbaţi au fost identificaţi şi vor fi audiaţi. Cercetările sunt efectuate de Secţia 23 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept, potrivit Agerpres.

Bărbatul înjunghiat a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, în timp ce criminaliştii au început deja ancheta, cu scopul de a stabili cine l-a înjunghiat şi în ce circumstanţe. În plus, zona unde a avut loc incidentul este închisă traficului rutier până la finalizarea anchetei la faţa locului.

S-a aflat ulterior că bărbatul înjunghiat are vârsta de 30 de ani, iar medicii SMURD care i-au oferit îngrijiri medicale au declarat că rana este destul de gravă.

În plus, poliţiştii vor deschide dosar penal pentru tentativă de omor, însă dacă bărbatul va muri, încadrarea se va schimba şi se va trece la omor calificat. Pe lângă asta, oamenii legii au stat de vorbă cu mai multe persoane care se aflau în zonă la momentul incidentului pentru a afla cum s-a putut produce nefericitul eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...