Un bărbat din Brazilia a vrut să se salveze de un roi de albine. S-a aruncat într-un lac fără să știe ce îl aștepta acolo

Stan Filon 03.11.2021, 16:35
Un bărbat din Brazilia a vrut să se salveze de un roi de albine. S-a aruncat într-un lac fără să știe ce îl aștepta acolo

Un caz șocant a uimit Brazilia și o lume întreagă, după ce trei prieteni au plecat la pescuit, dar unul dintre ei nu s-a mai întors acasă. Cei trei tineri pescuiau liniștiți, când un roi de albine s-a apropiat de ei, iar de frigă băieții au sărit în apă, fără să știe de pericolul care îi pândea din adâncuri.

Un bărbat din Brazilia a vrut să se salveze de un roi de albine aruncându-se în apă, unde  dat de adevărați monștri

Un caz șocant a făcut înconjurul în presa din toată lumea, după ce un tânăr a murit în chinuri groaznice, după ce a plecat la pescuit împreună cu alți doi prieteni. Ziua nu anunța cu nimic nenorocirea care urma să se abată peste ei. A plecat de dimineață la pescuit, plini de voie bună.

Ajunși la locul unde aveau de gând să pescuiască, tinerii au lansat lansetele la apă, însă în scurt timp, un roi de albine s-a apropiat foarte periculos de ei. Cei trei tineri nu au găsit o altă variantă, așa că s-au aruncat în apa învolburată în care pescuiau.

Un barbat din Brazilia a vrut sa se salveze de un roi de albine aruncandu-se in apa, unde a dat de adevărati monstri
Un barbat din Brazilia a vrut sa se salveze de un roi de albine aruncandu-se in apa, unde a dat de adevărati monstri

Cadavrul său a fost recuperat după câteva zile

Doi dintre ei au ieșit la suprafață și au mers într-o zonă sigură, însă nu și-au văzut și celălalt prieten. L-au căutat, dar nu a fost de găsit, așa că au sunat imediat la urgențe. Autoritățile au venit la fața locului, iar scafandrii se pregăteau să intre în apă, când au observat că râul era infestat de pești piranha.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost recuperat de-abia după câteva zile, deși se afla la doar patru metri de mal. Autoritățile au constat că acesta fusese devorat de peștii piranha. Bazinul fluviului Amazon din America de Sud găzduiește aproximativ 30 de specii de piranha, pești deosebit de agresivi, cu dinții foarte ascuțiți, care pot cu ușurință să rupă carnea.

Animalele care le cad pradă sunt devorate în doar câteva minute Cu toate acestea, atacurile acestor pești asupra oamenilor sunt extrem de rare, dar după cum s-a văzut și acum ele există.

Urmăriți Impact.ro și pe