Un bărbat din Brăila, plasat în arest la domiciliu după ce și-a înjunghiat un rival

Elena Avramescu 25.11.2021, 17:02
Un bărbat din Brăila, plasat în arest la domiciliu după ce și-a înjunghiat un rival

Judecătorii au decis să-l plaseze în arest la domiciliu pe un bărbat de 42 de ani. Acesta a lovit cu un cuţit o altă persoană într-o staţie Peco din Brăila în urma unui conflict spontan. Agresorul fusese reţinut de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Un bărbat din Brăila, plasat în arest la domiciliu

Incidentul nefericit s-a petrecut la data 20 noiembrie la o staţie Peco din Brăila, fix în locul în care, în urmă cu câteva săptămâni, mai multe persoane s-au luat la ceartă şi s-au lovit reciproc cu ce le-a căzut în mână, iar unul dintre agresori a fugit de la locul faptei cu o maşină, provocând un accident rutier.

Se pare că doi bărbaţi, în vârstă de 42 şi respectiv 43 de ani, au fost implicaţi într-un conflict spontan, iar la un moment dat primul dintre aceştia a scos un cuţit şi l-a lovit pe cel cu care se certa.

În urma probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, bărbatul de 42 de ani a fost reţinut, marţi seară, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au spus reprezentanţii IPJ Brăila.

În cursul zilei de ieri, 24 noiembrie, Judecătoria Brăila a decis plasarea bărbatului de 42 de ani în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe