Un bărbat din Botoșani este campionul României la amenzi în 2021. De câte ori a fost sancționat până acum

Nicu Stan 02.08.2021, 15:14
Un bărbat din Botoșani este campionul României la amenzi în 2021. De câte ori a fost sancționat până acum

Un bărbat din Botoșani este campionul României la amenzi în 2021. De câte ori a fost sancționat până acum. Bărbatul a primit un număr record de amenzi de la începutul acestui an și până în prezent. Astfel, acesta adevenit o cunoștință de-a jandarmilor care nu au contenit în a-l sancționa.

El este bărbatul cu cele mai multe amenzi din România. Câte sancțiuni a primit omul de la jandarmi

Un bărbat din Botoșani a devenit campionul României la amenzi în anul 2021. De câte ori a fost sancționat până acum, nici el nu mai știe. Autoritățile, însă, știu.

Un bărbat din Botoșani a înregistrat un record la numărul amenzilor primite de la începutul anului și până acum. Acesta a strâns nu mai puțin de 31 de amenzi din partea jandarmilor.

Barbatul a fost amendat de jandarmi de 31 de ori
Barbatul a fost amendat de jandarmi de 31 de ori

Bărbatul a fost amendat de 31 de ori

”Bărbatul este o cunoștință mai veche a jandarmilor, doar de la începutul acestui an fiind sancționat contravențional de nu mai puțin de 31 de ori, fără a pune la socoteală amenzile de săptămâna trecută.

Ultimele două sancțiuni pe care le-a primit au vizat consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, mai exact în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, amenda pentru această faptă de natură contravențională fiind cuprinsă între 100 și 500 de lei”, a declarat pentru botosaninews.ro Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Un tânăr de 20 de ani deține recordul celei mai mari amenzi de circulație din România

Pe de altă parte, cea mai mare amendă de circulație dată vreodată în Româniua a fost primită de un sucevean. Amenda record a fost primită deun șofer în vârstă de doar 20 de ani.

El a primit cea mai mare sancțiune dată vreodată, peste 20.000 de lei și s-a ales și cu permisul de conducere suspendat timp de 4 ani.

Ce a făcut tânărul de a primit o așa sancțiune de la polițiști

Tânărul din Suceava a încălcat 16 reguli de circulație, într-o singură zi. Aventura tânărului sucevean a început când a fost înregistrat de radarul polițiștilor circulând cu peste 100 de kilometri pe oră printr-o localitate.

Acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a gonit nu mai puțin de 70 de kilometri cu agenții de la circulație pe urmele sale. În acest timp, tânărul șofer a încălcat mai multe reguli de circulație. A mers pe contrasens și a depășit pe linia continuă, pe lângă viteza nebună pe care o avea.

Colac peste pupăză, tânărul a intrat intenționat și în mașina poliției

În încercarea de a scăpa de polițiștii de la rutieră, și-a lovit de mai multe ori mașina, a ieșit în decor și, într-un final, a accidentat intenționat o mașină de-a polițiștilor.

Urmăriți Impact.ro și pe