Un bărbat de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara lui, în vârstă de 81 de ani. Motivul i-a uimit pe oamenii din sat

Iancu Andreea 08.12.2020, 16:35
Un bărbat de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara lui, în vârstă de 81 de ani. Motivul i-a uimit pe oamenii din sat

Un mariaj neașteptat între un tânăr și verișoara sa de 81 de ani a surprins o lume întreagă. Deși cei doi afirmă că există sentimente, motivul din spatele căsătoriei este cu totul altul.

Cum a ajuns un tânăr să se căsătorească cu verișoara sa

Întortocheate sunt căile dragostei, mai ales dacă vorbim despre cazul lui Alexander Kondratyuk, un tânăr din Ucraina. Acesta a luat o decizie inedită și în ciuda faptului că are doar 24 de ani, a ales să se căsătorească cu o femeie mult mai în vârstă decât el. Alexander a ales-o drept soție pe Zinaida Illarionovna, o femeie octogenară, care îi este și verișoară.

Deși între tânărul de 24 de ani și femeia de 81 de ani există o diferență uriașă de vârstă, cei doi au făcut nunta. Aceasta a avut loc în satul Baykovka, în apropiere de orașul Vinnitsa, în centrul Ucrainei. Cazul celor doi a ajuns însă în atenția autorităților, care anchetează căsnicia, dovedită deocamdată doar de certificatul de căsătorie. Pentru că nu există niciun semn că mariajul este unul firesc, mulți îl bănuiesc pe tânăr că a ales să se însoare pentru a nu fi nevoit să meargă în armată.

Un bărbat și o femeie s-au căsători în ciuda diferenței uriașe de vârstă
Un bărbat și o femeie s-au căsători în ciuda diferenței uriașe de vârstă

Între cei doi nu există o relație normală soț-soție

Conform legislației din Ucraina, un bărbat care se căsătorește cu o femeie cu dizabilități și dovedește acest lucru prin documente oficiale, poate refuza să se înroleze în armată. Pentru că tânărul de 24 de ani a demonstrat căsătoria cu verișoara sa, femeia de 81 de ani, nu a mai fost solicitat să intre în armată. Totuși, autoritățile s-au arătat suspicioase.

Cei care le-au spus reprezentanților autorităților că această căsnicie este bizară sunt chiar vecinii. Se pare că în ciuda faptului că sunt soț și soție, bătrâna este singură. Aceasta nu locuiește cu nimeni și nici nu este vizitată de membrii familiei sale.

Ea nu este vizitata de familia ei din cauza presupusului sot, au declarat vecinii bătrânei, potrivit Daily Mail.

Totuși, bărbatul susține că între el și verișoara sa, cu 57 de ani mai mare decât el, există o legătură strânsă. De asemenea, tânărul neagă încercarea de a scăpa de serviciul militar. Și bătrâna îl susține pe tânărul său soț astfel că le-a declarat anchetatorilor că și-a dorit un bărbat care să aibă grijă de ea. În mod neașteptat, bătrâna îl consideră pe tânăr un soț bun.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...