Un bărbat a distrus aparatele dintr-o sală de jocuri de la un hotel de lux din București. „Am pierdut un milion de euro la păcănele”. VIDEO

Stan Filon 31.08.2022, 15:23
Un bărbat a distrus aparatele dintr-o sală de jocuri de la un hotel de lux din București. „Am pierdut un milion de euro la păcănele”. VIDEO

A fost un scandal imens în București, la un hotel de cinci stele, unde un bărbat a distrus aparatele din sala de jocuri de noroc. Acesta a pierdut o sumă imensă la „păcănele”, așa că s-a răzbunat crunt pe aparatele care i-au „înghițit” banii. Din păcate pentru el, pe lângă averea pe care spune că a pierdut-o, acum s-a ales și cu un dosar penal pentru distrugere și va răspunde pentru faptele sale.

Un bărbat a distrus aparatele dintr-o sală de jocuri de la un hotel de lux din București

Așadar a fost scandal de proporții șa un hotel de 5 stele din București, acolo unde un bărbat a făcut ravagii într-o sală de jocuri de noroc. Individul și-a pierdut toți banii la păcănele, așa că și-a îndreptat nervii spre aparatele care i-au mâncat banii. De parcă acestea ar fi fost vinovate, bărbatul a luat un scaun și a făcut praf nu mai puțin de șase astfel de aparate, iar camerele de supraveghere au surprins momentul. (Sursa video: Playresponsibly.ro)

Oamenii legii au fost chemați imediat la fața locului de către administratorul cazino-ului respectiv, care le-a pus imediat la dispoziție acestora imaginile cu dezastrul din sala de jocuri făcut de jucătorul ghinionist. Vezi video mai jos.

A pierdut un milion de euro

Mai exact, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au fost sesizați prin plângere penală, de către reprezentantul unei firme care are ca domeniu de activitate jocurile de noroc și pariuri, că un bărbat ar fi provocat distrugeri, la nivelul a şase aparate de tip „slot machine”.

Polițiștii din cadrul Secției 17 l-au identificat pe suspect și au început investigațiile, iar individul care s-a luptat cu „păcănelele” spune că a pierdut nu mai puțin de un milion de euro, dar și case și terenuri. „Am pierdut un milion de euro la păcănele, case, hectare, m-au tâlhărit! Mi-au nenorocit familia!”, a spus bărbatul, extrem de nervos.

Potrivit poliţiştilor, cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...