Un artist american celebru s-a îndrăgostit de manele. Cum și-a șocat fanii din România

Stan Filon 08.01.2021, 15:08
Un artist american celebru s-a îndrăgostit de manele. Cum și-a șocat fanii din România

Constestate sau adorate în România, manelele au depășit granițele țării noastre și chiar Oceanul! Un artist emblematic din America s-a filmat în timp ce asculta o manea cântată de Florin Salam. Mai mult de-atât, se pare că nu doar cele ritmate ajung la sufletele străinilor, ci și cele de jale!

Un artist american celebru s-a filmat în timp ce ascultă o manea de-a lui Florin Salam

Cel care s-a îndrăgostit de manele este celebrul rapper Snoop Dogg. Acesta a făcut senzație pe internet, după ce s-a filmat în timp ce fumează un trabuc și-l ascultă de zor pe Florin Salam. Americanul pare chiar că ar înțelege cuvintele melodiei: ”Șmecherilor cartonați, ce repede vă udați, Acum, după pandemie, de voi lumea nu mai stie, Se vede cine-i valoare, c-a rămas tot în picioare”, sună versurile trăite la intensitate maximă de celebrul Snoop Dogg.

Postarea a fost făcută vineri pe contul oficial al artistului, iar românii l-au asaltat cu mesaje care mai decare mai hilare. Postarea a adunat numeroase comentarii de la români, care au recunoscut piesa și au fost mirați de postarea celebrului star. Peste 200.000 de oameni au vizionat clipul în doar câteva ore, pe contul de Instagram cu peste 50 de milioane de urmăritori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Ce reacții au avut fanii săi români

”A zis Salam să-i dai și tag”, ”Mooooooooor”, ”Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală” sau ”Te-ai haladit”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor români ai lui Snoop Dogg, dar și ai lui Flroin Salam.

Snoop Dogg nu se află la prima ”abatere”, ceea ce înseamnă căamericanul chiar ascultă și manelele din România. În urmă cu mai bine de 4 ani, rapperul a mai apărut și cu o manea de-a lui Adrian Minune.

Contextul însă i-a șocat pe români. Snoop Dogg era filmat cu două pungi de marijuana în mâini,, iar clipul postat pe rețelele de socializare a devenit în scurt timp viral, mai ales în România.

Calvin Cordozar Broadus Jr., cunoscut sub numele de Snoop Dogg, a devenit cunoscut în anul 1992, când a cântat împreună cu Dr.Dre o piesă pentru filmul Deep Cover.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...