Un antrenor din Liga 1 a luat la bătaie un jucător și i-a spart telefonul. Colegii au vrut să cheme Poliția

Marian Cărăvan 07.07.2020, 17:52

Unul dintre antrenorii din Liga 1 a recidivat în aceste zile. După ce a luat la bătaie un jucător în timpul unui meci, tehnicianul este arătat cu degetul și acuzat din nou că a lovit un jucător.

Leo Grozavu i-ar fi spart telefonul unuia dintre jucătorii săi

Zona play-out a Ligii 1 este destul de tensionată. Echipele se luptă să evite retrogradarea, practic un alt obiectiv pe final de campionat nici nu ar putea avea atunci când sunt cu sabia deasupra capului. Sepsi Sfântu Gheorghe este una dintre echipele unde nu este liniște în aceste zile. Din cauza situației din clasament, echipa covăsneană fiind aproape de retrogradare, dar și din cauza unor evenimente ce ar fi avut loc la începutul acestei săptămâni și care l-au avut în prim-plan pe antrenorul Leo Grozavu.

Situația a degenerat în momentul în care jucătorii erau la masă, iar antrenorul Leo Grozavu și jucătorul Lorand Fulop au fost protagoniștii unui episod șocant. Tehnicianul l-ar fi bruscat pe atacantul de 22 de ani, iar unele surse susțin că fotbalistul ar fi fost lovit de antrenor din senin și s-ar fi ales și cu telefonul mobil spart, informează GSP. Fotbaliștii au fost contrariați de comportamentul lui Grozavu și au fost opriți cu greu să nu sune la poliție pentru a reclama incidentul.

Lorand Fulop este noua „victimă” a lui Leo Grozavu

„Nu a fost bătaie, au fost doar nervi”

Managerul general de la Sepsi, Cornel Șfaițer, spune că antrenorul Leo Grozavu nu l-a bătut pe jucător, ci doar că nervii au ieșit la suprafață.

„Când se leagă câteva rezultate negative, nervii ies la suprafață. Sperăm că din toate aceste discuții mai aprinse de ieri să scoatem ce-i bun și asta să se vadă pe teren.

Am stat și aseară și azi cu băieții. Totul este în regulă. Suntem focusați pe ceea ce avem de făcut, astfel de discuții nu-și au locul. Avem încredere în Leo și băieți că pot reveni pe acest final de campionat”, a declarat oficialul echipei covăsnene.

Leo Grozavu nu este la primul incident cu un jucător al propriei echipe. În 2017, pe când o antrena pe FC Botoșani, acesta l-a scos de pe teren pe Cătălin Golofca și l-a luat la palme direct pe banca de rezerve, în văzul tuturor.

Sepsi Sfântu Gheorghe e pe locul 5 în play-out, cu 24 de puncte. De la reluarea Ligii 1 nu a câștigat decât un singur meci, 3-1 cu Dinamo, în deplasare, pe 21 iunie. Are însă șanse mari să joace finala Cupei României.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe