EXCLUSIV

Un actor cunoscut, declarații savuroase despre căsnicia de 15 ani cu o moldoveancă. A recunoscut: „Eu sunt femeia în casă!” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 05.01.2022, 23:11
Un actor cunoscut, declarații savuroase despre căsnicia de 15 ani cu o moldoveancă. A recunoscut: „Eu sunt femeia în casă!” EXCLUSIV

Victor Yila, născut în Congo și școlit în Franța, și-a găsit fericirea în România. După 15 de iubire cu frumoasa lui soție, Victor ne-a dezvăluit secretul căsniciei. Nu este doar lapte și miere, iar rolurile sunt chiar un pic inversate, în gospodărie. Victor Yila, actorul grupului umoristic ”Vouă”, ne-a oferit, în exclusivitate pentru impact.ro, un interviu savuros, despre viața de familie. Presărat, pe alocuri, cu o mare doză de umor.

Victor Yila îi este soției sale un real ajutor, în gospodărie. Cel puțin așa susține actorul născut în Congo și stabilit în România, în urmă cu peste 25 de ani:

„Nu eu o ajut pe ea la treabă, ea mă ajută pe mine. De fapt, eu sunt femeia în casă, eu gătesc de toate, mai puțin sarmale, că nu știu să le învelesc. Le prepar ei și celor două fiice inclusiv mâncare congoleză, pe bază de orez, de carne afumată, bame și unt de arahide. Le place tot ce le gătesc!”, ni s-a confesat Victor Yila, simpaticul actor, care, de altfel, este și profesor de franceză la Facultatea de Construcții din București.

„De Crăciun, mi-am ajutat socrul din Piatra-Neamț să afume 15 kilograme de carne”

Victor este îndrăgit și de socrii lui, din Piatra-Neamț, orașul natal al soției. În plus, de Crăciun, el le-a dat acestora o mână de ajutor, în gospodărie:

„I-am ajutat la afumat, am afumat 15 kilograme de carne, mușchi, ceafă de porc, fleică. Am făcut treabă, am mai și gătit, i-am ajutat la ce au avut nevoie. Mă simt bine la ei, mă răsfață de fiecare dată când merg în vizită”, ne-a mai spus Victor Yila.

Un actor cunoscut, declaratii savuroase despre casnicia de 15 ani cu o moldoveanca
Victor Yila, alaturi de sotia lui

„Îmi calc singur cămășile, am învățat în studenție, când locuiam la cămin”

Dar Victor Yila se ocupă și de alte treburi, în casă: „Fac cumpărături, doar eu conduc mașina, soția mea nu are permis auto. Și tot eu îmi calc lucrurile, cămășile și pantalonii, ea calcă doar lucrurile ei și pe ale fetelor. Am stat la cămin, în studenție, așa că m-am obișnuit cu treburile casei. Nu mi se pare nici rușine, nici corvoadă”.

Cum reacționează Victor când îl enervează soția: „Ies din cameră și dau cu pumnul în zid”

Actorul care s-a căsătorit cu o moldoveancă recunoaște că în familia lor nu este doar lapte și miere, deși și acum, după 15 ani, se iubesc cu patos. El ne-a spus cum se răcorește, după o ceartă strașnică în familie:

„Dacă mă supăr pe soție, ies din cameră și dau cu pumnul în zid, așa mă descarc. De fapt, cred că mă cert cu peretele. Eu sunt Rac, ca Zodie, ea este Scorpion. Eu mai fac glume, căci sunt actor de comedie, dar unele nu sunt și pe placul ei, așa că se mai supără pe mine.

Ea este o femeie harnică, imprevizibilă, ține cu casa, e iubăreață. La început, până ne-am mai domolit, eram mai geloși, mă gândeam să și divorțăm. Însă, după ce au venit pe lume fetele noastre, ne-am liniștit, facem totul pentru ele, ca să fie fericite”.

„Am fost nouă frați, am rămas șapte”

Actorul căsătorit cu o moldoveancă a fost, înainte de Sărbători, și la Paris, unde locuiesc multe dintre rudele sale: „Am rămas șapte frați, am fost nouă, am pierdut doi dintre ei. La Paris mai am rude, frați și verișori, am unde sta când merg acolo. De la Paris mai îmi cumpăr haine, pentru scenă și pentru petreceri. Trebuie să arăți bine mereu, ca artist”. Victor Yila duce dorul spectacolelor, alături de grupul umoristic „Vouă”. Speră ca totul să revină la normal cât mai curând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...