Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Anunțul îngrijorător al medicilor

bogdan 12.09.2019, 17:20
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Anunțul îngrijorător al medicilor

Aflat de cinci zile pe patul de spital, Mario Iorgulescu rămâne în continuare sub stricta supraveghere a medicilor specialiști. Reprezentanții Spitalului Elias, acolo unde se află internat fiul președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal, a demontat zvonurile apărute potrivit cărora starea tânărului ar fi una bună și a făcut un anunț îngrijorător în ceea ce îl privește pe tânărul de 25 de ani.

Ce spun medicii despre starea lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a ajuns de urgență la Spitalul Elias, duminică – 8 septembrie, în urma accidentului rutier grav care s-a petrecut pe Șoseaua Chitilei și în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani.

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, precizează Sivius Negoiţă, purtătorul de cuvânt de la Elias, conform mediafax.ro.

Totodată, în urma analizelor efectuate, a ieșit la iveală faptul că fiul șefului LPF s-a urcat băut și drogat la volan, înainte ca tragedia să aibă loc.

Fiul șefului LPF se află în stare gravă la spital. Medicii au făcut un anunț îngrijorător
Fiul șefului LPF se află în stare gravă la spital

Ce detalii incredibile a scos la iveală ancheta

Anchetatorii au anunțat că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. În plus, tânărul a fost depistat pozitiv cu cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe