Ultimele vești despre Mugur Mihăescu, infectat cu covid. Ce se întâmplă cu actorul și familia lui

Iancu Andreea 07.01.2022, 16:17
Ultimele vești despre Mugur Mihăescu, infectat cu covid. Ce se întâmplă cu actorul și familia lui

Mugur Mihăescu a transmis de curând că el și o parte dintre membrii familiei sale s-au infectat cu covid. Actorul, în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre starea sa de sănătate și a făcut precizări importante legate de modul în care evoluează boala. Se pare că vedeta ar fi infectată cu noua tulpină Omicron.

Actorul Mugur Mihăescu, infectat cu covid

Cum noua tulpină a coronavirusului a fost anunțată ca având transmitere comunitară, tot mai mulți oameni sunt testați pozitiv în ultima perioadă. Actorul Mugur Mihăescu a anunțat că inclusiv el și membrii familiei sale s-au infectat cu covid, chiar varianta Omicron. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a intrat în direct la o televiziune și a povestit care este situația celor bolnavi.

Actorul a menționat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV că se află acasă, în carantină, după ce el, soția și fiica lor Ivona, precum și fratele artistului au fost depistați pozitivi cu noua tulpină Covid-19.

Mugur Mihăescu, infectat cu covid
Mugur Mihăescu, alături de soție și de fiica sa

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun”, a declarat Mugur Mihăescu la România TV.

În ciuda îngrijorărilor fanilor actorului, acesta a declarat că se simte bine, atât el cât și restul membrilor familiei lui. Deși se număra printre cei mai aprigi critici ai măștii de protecție, Mugur Mihăescu a mai menționați că toți din familia sa, inclusiv el, sunt vaccinați anti-Covid.

„Toți sunt vaccinați. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit omicron, e un guturai”, a mai precizat Mugur Mihăescu la TV.

Pandemia i-a afectat serios afacerea. „Am pierdut aproape tot”

Răspândirea SARS-CoV-2 în lume a dus la apariția mai multor crize, în special în anumite sectoare precum HoReCa. Pentru că și Mugur Mihăescu face parte din categoria oamenilor cu afaceri în acest domeniu, actorul a recunoscut că pandemia i-a afectat serios afacerile. Fostul membru de la „Vacanța Mare” a precizat că a reușit să se redreseze într-un final cu câteva economii pe care le deținea.

„În pandemie, eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crapi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a explicat Mugur Mihăescu.

Deocamdată, vedeta a reușit să treacă prin perioada dificilă, cu numeroase restricții, de la debutul pandemiei, și a găsit soluții astfel încât localul pe care îl deține să aibă în continuare clienți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...