Ultimele imagini cu actrița Kirstie Alley înainte să se stingă. Ce au observat fanii, vedeta era transformată. Foto

Badea Violeta 07.12.2022, 10:17

Ultimele imagini cu Kirstie Alley în viață! Actriţa cunoscută pentru rolurile din „Cheers’” şi „Uite cine vorbeşte” a murit la vârsta de 71 de ani după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Lumea Hollywoodului este mult mai săracă odată cu pierderea carismaticei vedete. Iată cum arăta Kirstie Alley cu puțin timp înainte să treacă în neființă!

Ultimele imagini cu Kirstie Alley în viață. Cum ajunsese să arate din cauza bolii

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe s-a stins din viață în cursul zilei de luni, 5 decembrie. Anunțul dureros a fost făcut de către copiii vedetei. Din păcate, cea mai necruțătoare boală a decis ca actrița să părăsească aceasă lume la vârsta de 71 de ani.

În urmă cu ceva timp, Kirstie Alley a fost diagnosticată cu cancer de colon și cu toate că nu părea să sufere de vreo boală, îndrăgita actriță a murit.

Ultima imagine cu frumoasa Kirstie Alley o arată extrem de zâmbitoare și mult mai slabă față de acum câțiva ani, când a fost fotografiată pe covorul roșu.

Actrița părea că se află într-o formă mai bună ca oricând, cu toate astea boala și-a spus cuvântul. Ultimele imagini publice ale lui Kirstie Alley sunt de acum trei luni, când aceasta apărea într-un video pe o rețea socială, promovând profilul pe Cameo.

„Bună, sunt pe http://Cameo.com/kirstiealley, așa că dacă aveți nevoie de mesaje personalizate, contactați-mă”, a scris actrița în dreptul filmulețului.

„Bună, sunt eu, Kirstie, și mulți dintre voi mi-ați cerut să vă salut și eu întotdeauna fac ceea ce îmi cereți”, a spus ea în fața camerei. „Dacă vrei ceva amuzant sau ceva sincer – voi încerca cu adevărat să fiu sincer – cum ar fi „Bună, te iubesc” sau „Crăciun fericit” … orice ai nevoie, îți voi livra”, a mai precizat actrița.

Citește și Cum arată, de fapt, Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday. E total diferită în realitate!

Ultimele imagini cu regretata actrita Kirstie Alley
Ultimele imagini cu regretata actrita Kirstie Alley

Mesajul transmis de copiii săi

Decesul lui Alley a fost confirmat luni seară printr-o declarație a copiilor săi, William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson, declarație publicată chiar pe contul de Twitter al regretatei actrițe.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând.

A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă.

Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată.

Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea.

Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Citește și Afecțiunea ciudată de care suferea Kirstie Alley. Actrița a murit la 71 de ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...