Ultimele clipe din viața actriței Naya Rivera. Fiul de numai 4 ani a văzut cum mama lui moare

Rădulescu Valentin 14.07.2020, 16:00

Actrița Naya Rivera a avut parte de o moarte îngrozitoare, iar incidentul s-a întâmplat chiar sub ochii fiului ei în vârstă de numai 4 ani. În urmă cu câteva zile, Naya și fiul ei au plecat să se relaxeze, dar din păcate lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

Naya Rivera a murit în fața fiului ei de doar 4 ani

Cunoscută și din serialul Glee, actrița Naya Rivera s-a înecat chiar în fața fiului ei de 4 ani. Potrivit informațiilor de la BBC, corpul actriței a fost găsit abia după 5 zile de căutări în lacul Piru, acolo unde plecase cu barca alături de fiul ei. Naya se afla la vârsta de 33 de ani, iar sursele din poliție spun că s-ar fi înecat accidental. Autoritățile sunt convinși că trupul găsit recent este cel al Nayei Rivera, deoarece nu a mai fost dată dispărută nici o persoană în zona respectivă.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a spus șeriful din districtul Ventura, Bill Ayub, într-o conferință de presă.

Ultimele clipe din viața actriței Naya Rivera. Fiul de numai 4 ani a văzut cum mama lui moare
Ultimele clipe din viața actriței Naya Rivera. Fiul de numai 4 ani a văzut cum mama lui moare

Mărturia fiului în vârstă de 4 ani

Fiul de în vârsta de numai patru ani, a povestit autorităților cum mama lui l-a ajutat să intre în barcă după ce au decis să înoate în lac. Din păcate, după ce copilul a intrat în barcă, a văzut cum mama lui dispare sub suprafața apei. Naya Rivera a dispărut pe data de 8 iulie, după ce a plecat pe un lac aflat la 50 de kilometri distanță de Los Angeles. Băiatul a fost găsit purtând vesta de salvare și dormind.

„Băiatul și Naya au înotat în lac. L-a ajutat să urce în barcă. Le-a spus anchetatorilor că s-a uitat înapoi și a văzut-o cum dispare sub suprafața apei”, a mai adăugat șeriful

Urmăriți Impact.ro și pe